Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΔιεθνής διάκριση για το περιβάλλον για το Robinson Club Lyttos Beach
Βράβευση από την TUI AG

Διεθνής διάκριση για το περιβάλλον για το Robinson Club Lyttos Beach

Για την περιβαλλοντική του πολιτική, το ξενοδοχείο Robinson Club Lyttos Beach στον Ανισσαρά Χερσονήσου Κρήτης απέσπασε το διεθνές βραβείο “TUI Umwelt Champion in Gold” από την TUI AG, έναν από […]

Για την περιβαλλοντική του πολιτική, το ξενοδοχείο Robinson Club Lyttos Beach στον Ανισσαρά Χερσονήσου Κρήτης απέσπασε το διεθνές βραβείο<...> “TUI Umwelt Champion in Gold” από την TUI AG, έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Ευρώπης, με έδρα τη Γερμανία.

Το βραβείο “TUI Umwelt Champion” απονέμεται κάθε χρόνο σε 100 ξενοδοχεία σ`όλον τον κόσμο και το ROBINSON Club Lyttos Beach βρίσκεται για 11η συνεχή φορά στα πρώτα 10 (Top 10) ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Γνώμονας της βράβευσης είναι η βιώσιμη περιβαλλοντική διαχείριση των ξενοδοχείων, τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος, καθώς και η περιβαλλοντική εκπαίδευση. Η επιλογή των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων γίνεται βάσει ειδικών περιβαλλοντικών μελετών της ΤUI για τον κάθε προορισμό, αλλά και ερωτηματολογίων, στα οποία οι πελάτες μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους για τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένουν.

To 100% της βαθμολογίας για την απονομή του βραβείου από την TUI κατανέμεται ως εξής:
– 25% από την ικανοποίηση του επισκέπτη όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος στο ξενοδοχείο
– και 75% από μία λίστα ελέγχου και επιθεώρησης για την περιβαλλοντική και την κοινωνική ευθύνη του ξενοδοχείου.

Η εταιρεία Robisnon, η οποία έχει 24 Ξενοδοχεία ανά τον κόσμο πιστεύει ότι το περιβάλλον μπορεί να προστατεύεται ακόμα και στο χώρο των διακοπών. Κάθε χρόνο όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία της βραβεύονται με το TUI UMWELTCHAMPION. Στα πρώτα 10 βραβευμένα ξενοδοχεία της εταιρείας βρίσκονται το 2010, το ROBINSON Club Daidalos στην Κώ, καθώς και το ROBINSON Club Cala Serena στην Mallorca.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024