Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΗ υπηρεσία Hertz #1 Club Gold προσφέρεται στο ΔΑΑ Ελ. Βενιζέλος
Κατάργηση των χρονοβόρων διαδικασιών για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Η υπηρεσία Hertz #1 Club Gold προσφέρεται στο ΔΑΑ Ελ. Βενιζέλος

Από την 1η Οκτωβρίου 2010 η Hertz προσφέρει τo πιο επιτυχημένο διεθνές πρόγραμμα-υπηρεσία #1 Club Gold στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”. Το #1 Club Gold προσφέρεται σε 45 διεθνή […]

Από την 1η Οκτωβρίου 2010 η Hertz προσφέρει τo πιο επιτυχημένο διεθνές πρόγραμμα-υπηρεσία #1 Club Gold στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”.<...> Το #1 Club Gold προσφέρεται σε 45 διεθνή αεροδρόμια και σε περισσότερα από 1000 γραφεία της Hertz σε όλο τον κόσμο.

Με την υπηρεσία αυτή που προσφέρεται δωρεάν, καταργούνται όλες οι χρονοβόρες διαδικασίες για την ενοικίαση αυτοκινήτου. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να υποβάλει ηλεκτρονικά στο hertz.com μία αίτηση για να γίνει μέλος του #1 Club Gold στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την συμπλήρωση του Rental Agreement, αρκεί να έχει προηγηθεί κράτηση.

Για να γίνει κανείς μέλος του GOLD Club αρκούν 3 ενοικιάσεις σε μία περίοδο 12 μηνών οπουδήποτε στον κόσμο για να απολαύσει πολλά πλεονεκτήματα όπως:
– Μία γρήγορη και χωρίς καθυστερήσεις εξυπηρέτηση κατά την ενοικίαση. Χρειάζεται μόνο να δείξει το δίπλωμα οδήγησης σε περισσότερα από 1.000 σημεία εξυπηρέτησης #1 Club Gold της Hertz παγκοσμίως. Τα διάφορα έγγραφα θα είναι έτοιμα και το αυτοκίνητο θα περιμένει στο ειδικό parking.
– Εξυπηρέτηση από ειδικά εκπαιδευμένους υπαλλήλους τόσο στις κρατήσεις όσο και στο counter.
– Προνομιακή και προσωπική εξυπηρέτηση κάθε φορά που ενοικιάζει αυτοκίνητο
– Ταχύτερη διαδικασία κράτησης είτε μέσω Online είτε μέσω τηλεφώνου
– Ειδικός χώρος parking
– Υπηρεσία “Instant Return” για την αποφυγή καθυστερήσεων κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου
– Ειδικές προσφορές και κληρώσεις δώρων μέσω του μηνιαίου newsletter “Love the road”.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε πελάτες που νοικιάζουν συχνά αυτοκίνητα και επιζητούν μια γρήγορη προσωπική εξυπηρέτηση, ειδικά προνόμια, αναγνώριση και συνεχή ενημέρωση με προσφορές.

Η Hertz στην Ελλάδα διαθέτει περισσότερα από 27.000 αυτοκίνητα, που εξυπηρετούνται από 110 γραφεία με περισσότερους από 450 ειδικευμένους και πολύγλωσσους υπαλλήλους και καλύπτει όλες τις τουριστικές και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος περιοχές της χώρας. Η Hertz International δραστηριοποιείται σε 140 χώρες του κόσμου, με δίκτυο πωλήσεων που ξεπερνά τα 5.500 υποκαταστήματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024