Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα υπηρεσία από την airtickets.gr
Αναζητήσεις πτήσεων που γίνονται καθημερινά από τους χρήστες

Νέα υπηρεσία από την airtickets.gr

Νέα υπηρεσία για όλες τις προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων που βρέθηκαν το τελευταίο 24ωρο, δημιούργησε η airtickets.gr. Η υπηρεσία airticketstoday βασίζεται στις αναζητήσεις πτήσεων που γίνονται καθημερινά από όλους τους χρήστες […]

Νέα υπηρεσία για όλες τις προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων που βρέθηκαν το τελευταίο 24ωρο, δημιούργησε<...> η airtickets.gr.

Η υπηρεσία airticketstoday βασίζεται στις αναζητήσεις πτήσεων που γίνονται καθημερινά από όλους τους χρήστες στην ιστοσελίδα της airtickets.gr, ανεξαρτήτως του εάν θα πραγματοποιηθεί αγορά εισιτηρίου. Η καλύτερη τιμή που βρίσκεται ανά προορισμό αποθηκεύεται για 24 ώρες ή μέχρι την εύρεση μιας καλύτερης τιμής.

Ο επισκέπτης της airtickets.gr τώρα μπορεί πολύ γρήγορα να ενημερώνεται για την καλύτερη τιμή ανά προορισμό χωρίς να προβεί σε πολλαπλές αναζητήσεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε όσους έχουν ευελιξία στο ταξίδι τους και αναζητούν αποκλειστικά οικονομικά εισιτήρια ανεξαρτήτως προορισμού και ημερομηνιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024