Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileOι top10 προσφορές ξενοδοχείων σε ηλιόλουστους προορισμούς το φθινόπωρο
Λίστα του site σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr

Oι top10 προσφορές ξενοδοχείων σε ηλιόλουστους προορισμούς το φθινόπωρο

To site σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr συγκέντρωσε δέκα ξενοδοχεία τα οποία μπορούν να εγγυηθούν ακόμα ηλιόλουστες διακοπές. Από τα Κανάρια Νησιά και τη Μαδέϊρα μέχρι την Ελλάδα και την Τουρκία […]

To site σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr συγκέντρωσε δέκα ξενοδοχεία τα οποία μπορούν να εγγυηθούν ακόμα ηλιόλουστες διακοπές<...>. Από τα Κανάρια Νησιά και τη Μαδέϊρα μέχρι την Ελλάδα και την Τουρκία οι ξενοδοχειακές τιμές ξεκινούν μόλις από 25 ευρώ ανά άτομο– ο ήλιος και η θάλασσα είναι φυσικά δωρεάν. Τα 10 ξενοδοχεία τα οποία ξεχώρισαν μέσα από τις αναφορές των ταξιδιωτών και βρίσκονται σε ηλιόλουστους προορισμούς είναι:

1. Capital Coast Resort & Spa (Κύπρος)
Στην πόλη της Πάφου στην Κύπρο, υποδέχεται το ξενοδοχείο Capital Coast Resort & Spa τους επισκέπτες του. Το νησί της Κύπρου, το οποίο προσφέρει περίπου 330 ηλιόλουστες μέρες ετησίως και μέσο όρο θερμοκρασίας 28 βαθμούς, προσελκύει ακόμα και το φθινόπωρο πολλούς τουρίστες. Στην πισίνα του ξενοδοχείου μπορούν οι επισκέπτες να περάσουν ώρες χαλάρωσης. Ιδιαίτερης προσοχής είναι η πισίνα Infinity που διαθέτει το ξενοδοχείο, η οποία δίνει στους λουόμενους της αίσθηση ότι κολυμπούν στο γαλάζιο ορίζοντα. Όσοι βρεθούν στην Πάφο θα πρέπει να επισκεφθούν την Πέτρα του Ρωμιού και τα αρχαία ψηφιδωτά. Οι επισκέπτες μπορούν να κλείσουν την ημέρα τους απολαμβάνοντας από την ταράτσα του ξενοδοχείου, το όμορφο κυπριακό ηλιοβασίλεμα να βυθίζεται στη θάλασσα.

2. Apollonia Beach Hotel (Κρήτη, Ελλάδα)
To ξενοδοχείο Apollonia Beach Hotel είναι μια μεγάλη ξενοδοχειακή εγκατάσταση διακοπών στη βόρεια ακτή του ελληνικού νησιού της Κρήτης. Ακριβώς πάνω στην παραλία της Αμμουδάρας μια μεγάλη πισίνα με τσουλήθρες περιμένει τους λάτρεις του νερού, ενώ υπάρχει και μια μικρότερη για τους μικρούς κολυμβητές. Ένα απογευμα στην παραλία, με θέα τα κύματα και το τιρκουάζ της θάλασσας κάνει τους επισκέπτες να ξεχάσουν το άγχος της καθημερινότητας. Πριν από το βραδινό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα πρέπει να επισκεφθούν το φαράγγι της Σαμαριάς. Το φαράγγι της Σαμαριάς, το οποίο έχει 18 χιλιόμετρα μήκος, αποτελεί το μακρύτερο φαράγγι της Ευρώπης και μπορεί κανείς πολύ ευχάριστα να εξερευνήσει.

3. San Antonio Hotel & Spa (Μάλτα)
Σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στη Μάλτα, στην Qawra , βρίσκεται το ξενοδοχείο San Antonio Hotel & Spa ακριβώς πάνω στην προκυμαία. Λίγα μόλις βήματα μακριά βρίσκεται η παραλία και η καταγάλανη, μεσογειακή θάλασσα. Η πισίνα του ξενοδοχείου, η οποία μοιάζει περισσότερο με λιμνοθάλασσα, προσκαλεί τους επισκέπτες για να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία τους. Η χιλίων τετραγωνικών Spa περιοχή του ξενοδοχείου, „Le Marquis Spa“, κακομαθαίνει επισκέπτες με θεραπείες ομορφιάς και χαμάμ. Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες της περιοχής επιτρέπουν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να εξευρενήσουν τα καταστήματα, τα μπαρς και τα εστιατόρια της γύρω περιοχής. Τις βραδινές ώρες το ξενοδοχείο προσφέρει στους καλεσμένους του πολύχρωμα, λαχταριστά κόκτειλς.

4. Hotel Beatriz Costa & Spa (Λανζαρότε, Ισπανία)
Πολύ κοντά από την Costa Teguise στη νοτιο-ανατολική πλευρά του νησιού Λανζαρότε βρίσκεται το ξενοδοχείο Hotel Beatriz Costa & Spa. Οι καλλιτεχνικά διαμορφωμένοι τροπικοί κήποι, οι καταρράκτες και οι λιμνούλες δημιουργούν μια ιδιαίτερα χαλαρωτική και ήσυχη ατμόσφαιρα. Για τους λάτρεις των σπορ, το ξενοδοχείο προσφέρει τρία γήπεδα τένις και δύο γήπεδα σκουός. Με μέσο όρο θερμοκρασίας τον Οκτώβριο 27 βαθμούς, η μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου προσκαλεί τους επισκέπτες να δροσιστούν κάνοντας μια βουτιά ή να χαλαρώσουν κάνοντας ηλιοθεραπεία. Όσοι επισκεφθούν το νησί Λανζαρότε θα πρέπει να αφιερώσουν μια μέρα από τη διαμονή τους για να κάνουν το γύρω του νησιού, το οποίο προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ηφαιστειακό τοπίο. Η μέρα τελειώνει αρμονικά στο μπαρ “Niagara”, το οποίο προσφέρει ζωντανή μουσική.

5. Hotel Calheta Beach (Μαδέϊρα,Πορτογαλία)
Σε μια προστατευμένη περιοχή από βράχια και πάνω στη παραλία στη νότια ακτή της Μαδέϊρα, βρίσκεται το ξενοδοχείο Calheta Beach. Στο τετράστερο ξενοδοχείο κυριαρχεί ένα χαρακτηριστικό, μοντέρνο στύλ με έντονα χρώματα όπως μωβ, κόκκινο και πράσινο. Οι λάτρεις του ήλιου μπορούν να χαλαρώσουν στις όμορφες παραλίες τις περιοχής και να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά. Με μια άνετη θερμοκρασία 24 βαθμών Κελσίου αξίζει να επισκεφθεί κανείς της μαρίνα της Calheta και να περιπλανηθεί στη φύση του υποτροπικού νησιού. Το βράδυ το μπαρ „Por de Sol“-Bar έχει την τιμητική του: εδώ οι καλεσμένοι μπορούν να κλείσουν ευχάριστα την ημέρα τους στη Μαδέϊρα απολαμβάνοντας ένα ποτό κοιτώντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα να ξεθωριάζει.

6. Sol Y Mar Grand Hotel Spa & Beach Club (Κόστα Μπλάνκα, Ισπανία)
Το Sol Y Mar Grand Hotel Spa & Beach Club είναι ένα design ξενοδοχείο στην ηλιόλουστη περιοχή Κόστα Μπλάνκα. Στεγάζει 327 μοντέρνα δωμάτια και ένα πολυτελές σπα, στο οποίο μπορούν οι επισκέπτες να χαλαρώσουν στη σάουνα στο χαμάμ ή στο τζακούζι. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 2 χλμ. από την παραλία Arenal. Όσοι αγαπούν την περιπέτεια μπορούν να σκαρφαλώσουν σε ύψος 332 μέτρων στο Felsen von Penon de Ifach και να απολαύσουν την υπέροχη, πανοραμική θέα προς την ακτή που προσφέρεται από το σημείο αυτό. Μια επίσκεψη στο μπαρ “La Champanera” όπου υπάρχει μεγάλη ποικιλία κρασιού, σαμπάνιας και κόκτειλς θα κλείσει όμορφα τη βραδιά.

7. Hotel Kalamaki Beach (Πελοπόννησος, Ελλάδα)
Το ξενοδοχείο Kalamaki Beach είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην Πελοπόννησο στην Ελλάδα. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινους κήπους και από πολύχρωμα λουλούδια και δέντρα, το ξενοδοχείο είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο στους περίπου 24 βαθμούς αυτήν την εποχή. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου ή να απολαύσουν τον ήλιο στην παραλία. Για τους επισκέπτες που τους αρέσουν τα σπορ και οι δραστηριότητες, μπορούν να αφεθούν σε ένα συναρπαστικό αγώνα σε ένα από τα πέντα γήπεδα τέννις του ξενοδοχείου. Η περιοχή έχει πολλά να προσφέρει σε όσους αγαπούν την ιστορία. Σε μια ημερήσια εκδρομή οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν την Κόρινθο και την αρχαία Επίδαυρο. Στην ταράτσα, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου οι καλεσμένοι μπορούν να περάσουν όμορφες στιγμές κάτω από τον ξάστερο ουρανό.

8. Hotel Can Garden Resort (Tουρκική Ριβιέρα, Τουρκία)
Το ξενοδοχείο Can Garden Resort είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στο Colakli στην τουρκική ριβιέρα. Οι επισκέπτες της περιοχής μπορούν να απολαύσουν το φθινόπωρο με καλοκαιρινές θερμοκρασίες, οι οποίες αγγίζουν τους 27 βαθμούς. Το ξενοδοχείο διαθέτει 208 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο ξενοδοχείο είναι το μπαρ της πισίνας, το οποίο μοιάζει με πειρατικό πλοίο. Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του νερού μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στις δύο πισίνες του ξενοδοχείου. Το βράδυ σερβίρονται εδώ δροσερά ποτά και σνακς. Η παραλία του ξενοδοχείου βρίσκεται μόνο 600 μέτρα μακριά. Για την μεταφορά των επισκεπτών στην παραλία, το ξενοδοχείο έχει προνοήσει παρέχοντας μια ειδική υπηρεσία μεταφοράς.

9. Hotel Maritim Jolie Ville Golf & Resort Sharm El Sheikh (Σάρμ Ελ Σέικ, Αίγυπτος)
Oι επισκέπτες του ξενοδοχείου Maritim Jolie Ville Golf & Resort στο Σάρμ Ελ Σέικ στην Αίγυπτο θα νιώσουν πως βρίσκονται μέσα σε ένα παραμύθι της ανατολής. Εδώ, ακόμα και το φθινόπωρο οι θερμοκρασίες κυμαίνονται γύρω στους 30 βαθμούς. Η πισίνα, 30.000 τ.μ. του κομψού, πεντάστερου ξενοδοχείου φροντίζει ούτως ώστε να δροσιστούν οι επισκέπτες. Τεχνητοί καταρράκτες, λίμνες και σπηλιές διώχνουν μακριά κάθε ίχνος πλήξης. Μια βουτιά στην Ερυθρά θάλασσα θα αποτελούσε μια όμορφη εναλλακτική ιδέα για τους καλεσμένους. Highlight του ξενοδοχείου αποτελεί το γήπεδο γκόλφ, στο οποίο αρχάριοι και επαγγελματίες μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους.

10. Hotel The Sindbad (Χαμμαμέτ, Tυνησία)
Οι φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείοThe Sindbad έχουν τη συνατότητα να μείνουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο περιβάλλεται από αμέτρητους φοίνικες. Το πεντάστερο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στη Χαμμαμέτ διαθέτει 155 άνετα δωμάτια και σουίτες οριένταλ διακόσμησης. Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στις τρεις πισίνες του ξενοδοχείου για το που θα κάνουν τις βουτιές τους αλλά και που θα απολαύσουν τις χίλιες και μία νύχτες. Τα τέσσερα εστιατόρια του ξενοδοχείου καλύπτουν όλες τις επιθυμίες μιας και προσφέρουν από ταϋλανδέζικη μέχρι και ιταλική κουζίνα. Οι λάτρεις του Golf μεταφέρονται με ειδικό shuttle bus στο χώρο του γηπέδου όπου έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μια καλοκαιρινή μέρα κοντά στο όμορφο πράσινο.

οι παραπάνω επιλογές βασίζονται σε ξενοδοχεία, τα οποία έχουν αξιολογηθεί καλά από ταξιδιώτες και βρίσκονται σε ηλιόλουστους προορισμούς στην trivago.gr.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024