Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΤρίωρες απεργίες και ακυρώσεις δρομολογίων από τον ΟΣΕ
Αντιδράσεις στο νομοσχέδιο για την εξυγίανση του ΟΣΕ

Τρίωρες απεργίες και ακυρώσεις δρομολογίων από τον ΟΣΕ

Υπολειτουργεί από χθες έως και την Παρασκευή ο ΟΣΕ, λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την εξυγίανση και […]

Υπολειτουργεί από χθες έως και την Παρασκευή ο ΟΣΕ, λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών<...>, Μεταφορών και Δικτύων για την εξυγίανση και ανάπτυξη του οργανισμού.

Για σήμερα έχουν εξαγγελθεί τρεις 3ωρες στάσεις εργασίας από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν δεκάδες δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ.

Αύριο Πέμπτη, ημέρα έναρξης της συζήτησης του επίμαχου νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, δε θα κινηθεί κανένα τρένο και θα καταργηθούν όλα τα δρομολόγια, πλην των λεγόμενων κοινωνικών αναγκών, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΠΟΣ. Οι παρενέργειες όμως από την απεργία αυτή, επηρεάζουν και το πρόγραμμα δρομολογίων της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι λόγω της 24ωρης απεργίας της Πέμπτης δε θα εξασφαλίζεται υπηρεσία κυκλοφορίας για τους συρμούς του Μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρομίου.

Η ΠΟΣ έχει προαναγγείλει ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις με τη μορφή επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών, όταν το σχέδιο νόμου έλθει προς συζήτηση στη βουλή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024