Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ ΕΤΟΑΑ υποστηρίζει το συνέδριο του EyeforTravel στην Ελλάδα
Έως τέλος Οκτωβρίου η ειδική τιμή γα τις έγκαιρες εγγραφές

Η ΕΤΟΑΑ υποστηρίζει το συνέδριο του EyeforTravel στην Ελλάδα

Ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια για τον ηλεκτρονικό τουρισμό και τα κανάλια διανομής φιλοξενεί η Ελλάδα στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2011. Το συνέδριο με τίτλο “E-Tourism & TravelDistribution for Southern Europe & Mediterranean” που θα πραγματοποιηθεί…

Ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια για τον ηλεκτρονικό τουρισμό και τα κανάλια διανομής φιλοξενεί η Ελλάδα στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2011. Το συνέδριο<...> με τίτλο “E-Tourism & TravelDistribution for Southern Europe & Mediterranean” που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 9,84 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων έφερε στην Ελλάδα η εταιρεία Travel Media Applications (www.tma.travel) εκδότης των καθημερινών ηλεκτρονικών εφημερίδων TravelDailyNews International (www.traveldailynews.com) και TravelDailynews Greece & Cyprus (www.traveldailynews.gr), η οποία έκλεισε συμφωνία αντιπροσώπευσης της εταιρείας EyeforTravel για την περιοχή κάλυψης του συνεδρίου.

Η EyeforTravel διοργανώνει περί τα 30 συνέδρια με αυτό το αντικείμενο σε όλο τον κόσμο με ιδιάιτερη επιτυχία. Οι ομιλητές στα συνέδρια της EyeforTravel προέρχονται από τα μεγαλύτερα brands της τουριστικής βιομηχανίας, οι οποίοι μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους και τις εμπειρίες τους μέσα από την παρουσίαση των δικών τους case studies. Το συνέδριο καλύπτει όλους τους τομείς του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ μέσα από το διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα και τα κινητά.

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης των Αθηνών η οποία υποστηρίζει το συνέδριο σχολιάζοντας τη σημασία του συνεδρίου για την Αθήνα και την Ελλάδα αναφέρει: “Η σειρά συνεδρίων και εκδηλώσεων «EyeforTravel» αποτελούν την επιτομή της ενημέρωσης και της εξειδίκευσης σε τομείς όπως οι νέες τεχνολογίες και οι σύγχρονες εφαρμογές για την επαγγελματική τουριστική αγορά.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους της μεγάλης επιτυχίας που χαρακτηρίζει τις διοργανώσεις «EyeforTravel» όπου και αν αυτές λαμβάνουν χώρα.

Η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης, ο επίσημος τουριστικός φορέας του Δήμου Αθηναίων, με μεγάλη ικανοποίηση υποστηρίζει την πρώτη εκδήλωση «EyeforTravel», την «E-Travel & Travel Distribution Southern Europe & Mediterranean» που διοργανώνεται στην Αθήνα και στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Travel Media Applications.

Πιστεύουμε ότι εκτός από ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και ενδιαφέρον συνέδριο, το «EyeforTravel» προσφέρει και μία μοναδική ευκαιρία προβολής της Αθήνας στους ξένους ειδικούς και συμμετέχοντες, οι οποίοι προέρχονται από σημαντικούς φορείς και μεγάλες εταιρίες της διεθνούς τουριστικής κοινότητας.

Σας καλωσορίζω στην πόλη της Αθήνας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες σας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024