Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔυσκολία της Ρόδου στην είσπραξη των οφειλομένων από τους T.O.
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Δυσκολία της Ρόδου στην είσπραξη των οφειλομένων από τους T.O.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε στις 3 Νοεμβρίου 2010 την 1η χειμερινή συνάντηση των μελών του. Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου, και είχε ιδιαίτερα […]

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε στις 3 Νοεμβρίου 2010 την 1η χειμερινή συνάντηση των μελών του.<...> Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου, και είχε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή.

Τα μέλη συζήτησαν για τις πρώτες εκτιμήσεις και προβλέψεις που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν, ιδιαίτερα από τις αγορές της Αγγλίας και Γερμανίας, στις οποίες οι πωλήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και καιρό. Εξέφρασαν επίσης τον ιδιαίτερο προβληματισμό τους σχετικά με την μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουν στην είσπραξη των οφειλομένων από τους Tour Operators και πράκτορες. Ένα γεγονός που αδυνατίζει την ρευστότητα των ξενοδοχείων και δυσχεραίνει την δυνατότητα τους να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι σε εργαζόμενους και προμηθευτές.

Οι διευθυντές στην συνέχεια οριστικοποίησαν τις ημερομηνίες για την ενημερωτικού χαρακτήρα εκδρομή τους, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Νοεμβρίου, στην Αντάλια της Τουρκίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024