Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπογραφή καινοτόμου συμφωνίας διανομής και αντιπροσώπευσης

Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ GTA και The Adress Hotels + Resorts

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Νοέμβριος 2010, 00:00

Η GΤΑ by Travelport, διεθνής προμηθευτής ταξιδιωτικών υπηρεσιών, και η The Address Hotels + Resorts, γκρουπ premium ξενοδοχείων<...>

5 αστέρων, που τελεί υπό την ιδιοκτησία και διεύθυνση του Emaar Hospitality Group, ανακοινώνουν την υπογραφή μίας καινοτόμου συμφωνίας διανομής και αντιπροσώπευσης.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η The Address Hotels + Resorts θα ενισχύσει το portfolio δωματίων και καταλυμάτων της GTA, προσθέτοντας σε αυτό 1.500 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα σε 5 συγκροτήματα στο Ντουμπάι, και συγκεκριμένα στα: The Address Downtown Dubai, The Address Dubai Mall, The Address Dubai Marina, The Address Montgomerie Dubai και The Palace The Old Town.

Με την συμφωνία αυτή, οι χιλιάδες τουριστικοί πράκτορες που συνεργάζονται με τη GTA, καθώς και οι πελάτες τους, θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα συγκροτήματα της «The Address Hotels + Resorts», συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βρίσκονται κοντά στο Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο.

Το portfolio καταλυμάτων και προορισμών της GTA στη Μέση Ανατολή είναι ήδη ιδιαίτερα ισχυρό. Με τη συμφωνία με την The Address Hotels + Resorts, οι δυνατότητες και οι επιλογές των πελατών της γίνονται ακόμα περισσότερες.

“Το Ντουμπάι είναι ένας πολύ σημαντικός προορισμός για την GTA, ο οποίος έχει μεγάλη ζήτηση σε διεθνές επίπεδο”, δήλωσε ο Jesper With-Fogstrup, Vice President Global Hotel Strategy & EMEA Sourcing για την GTA. “Η premium γκάμα της «The Address Hotels + Resorts» προσφέρει στους συνεργάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών τους”, συμπλήρωσε.

“Η συμφωνία αυτή  με την GTA διευρύνει το πλαίσιο της συνεργασίας μας και μας επιτρέπει να προβληθούμε ακόμα περαιτέρω μέσα από το διεθνές της δίκτυο”, δήλωσε ο Marc Dardenne, Chief Executive Officer των Emaar Hospitality Group και Emaar Hotels & Resorts. “Η προσέγγιση της GTA είναι ιδιαίτερα καινοτόμος και αποτελεσματική, και προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη συνεργασία μαζί της”, συμπλήρωσε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top