Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΤΕ: Πρώτη περιφερειακή εκδήλωση ‘Τουρισμός: Τάσεις και Προοπτικές’

ΣΕΤΕ: Πρώτη περιφερειακή εκδήλωση ‘Τουρισμός: Τάσεις και Προοπτικές’

Στο πλαίσιο της συνεργασίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 25 Μαΐου στην Κεφαλονιά, σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, η πρώτη Περιφερειακή […]

Στο πλαίσιο της συνεργασίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 25 Μαΐου στην Κεφαλονιά<.>, σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, η πρώτη<...> Περιφερειακή εκδήλωση του ΣΕΤΕ μετά τις αρχαιρεσίες της 2ας Απριλίου, με θέμα "Τουρισμός: Τάσεις & Προοπτικές".

Στην αντιπροσωπεία του ΣΕΤΕ<.> συμμετείχαν οι κ.κ.: Σ. Ανδρεάδης Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γ. Βερνίκος Γενικός Γραμματέας, Ν. Αγγελόπουλος Αντιπρόεδρος, Γ. Καλοφωλιάς Μέλος, Κ. Κωνσταντινίδης Μέλος, Γ. Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής και Βασιλική Γιωννά Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι θέσεις του ΣΕΤΕ σε θέματα τουριστικής πολιτικής (διαφήμιση, μεγιστοποίηση των ωφελειών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, τουριστική εκπαίδευση, Γ' ΚΠΣ, "αστέρια", απασχόληση), ενώ αναφορά έγινε και σε τοπικά θέματα. Μετά από γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα σύμπνοιας μεταξύ των τουριστικών παραγόντων και η συνεργασία μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, προκειμένου θέματα που απασχολούν τον ελληνικό τουρισμό να προωθούνται συνολικά και αποτελεσματικά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, με εισηγήσεις: ο Μητροπολίτης κ. Σπυρίδων, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Α. Καλαφάτης, ο Νομάρχης κ. Δ. Γεωργάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου και Πρόεδρος της ΤΕΔΚΕ κ. Γ. Φόρτες. Τοποθετήσεις επί των θεμάτων έγιναν από τον Δήμαρχο Ελειού-Προνών κ. Α. Ζαπάντη και την κα. Σίσυ Αντωνάτου, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ενοικιαζομένων Δωματίων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Ν. Βαλλιανάτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επενδυτών κ. Π. Σιμώτας, Διευθυντές τραπεζών, ξενοδόχοι, πράκτορες και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024