Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑντιδράσεις από τον αποκλεισμό των επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων δωματίων από το Νέο Αναπτυξιακό Πλαίσιο
Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος

Αντιδράσεις από τον αποκλεισμό των επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων δωματίων από το Νέο Αναπτυξιακό Πλαίσιο

Παρά τις αντίθετες υποσχέσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν κενές περιεχομένου, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουρισμού μένουν και πάλι εκτός αναπτυξιακής προοπτικής, υποστηρίζει η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.). Η συνομοσπονδία εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τον αποκλεισμό των επιχειρήσεων του κλάδου που εκπροσωπεί…

Παρά τις αντίθετες υποσχέσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν κενές περιεχομένου, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουρισμού μένουν και πάλι εκτός αναπτυξιακής προοπτικής<...>, υποστηρίζει η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.). Η συνομοσπονδία εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τον αποκλεισμό των επιχειρήσεων του κλάδου που εκπροσωπεί από το Νέο Αναπτυξιακό Πλαίσιο το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση την Παρασκευή 10/12/2010.

“Ο αποκλεισμός των επιχειρήσεων Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων από τις ευεργετικές αναπτυξιακές ρυθμίσεις, θα έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών του τουρισμού και στη βιωσιμότητα των ιδίων επιχειρήσεων, οι οποίες συνεισφέρουν σημαντικά στο τουριστικό εισόδημα, στηρίζουν την περιφερειακή οικονομία της χώρας αποτελώντας έναν από τους κύριους μοχλούς εξόδου της από την κρίση.

Εκτιμούμε ότι η ονομαστική εξαίρεση του συνόλου των επιχειρήσεων μας από την αναπτυξιακή προοπτική εν μέσω της οξύτατης οικονομικής κρίσης, θα οδηγήσει στην επέκταση άνευ όρων της οικονομικής δυσπραγίας 40.000 επιχειρήσεων και των οικογενειών τους. Δηλώνουμε την πρόθεσή μας να συμπράξουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να υπάρχει ισότιμη και άνευ όρων προοπτική βιωσιμότητας του κλάδου.

Απαιτούμε από το Υπουργείο περιφερειακής ανάπτυξης να εγκαταλείψει την κοντόφθαλμη άποψή του για τον τουρισμό και να εντάξει το σύνολο των επιχειρήσεών μας στα νέα αναπτυξιακά κίνητρα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024