Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων των ξενοδοχείων Marriott

Αύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων των ξενοδοχείων Marriott

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπρόεδρου πωλήσεων της αλυσίδας ξενοδοχείων Marriott για την Αμερική, την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Νότιο Ασία, κ. Samir Daqqaq, το ποσοστό της αύξησης στις […]

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπρόεδρου πωλήσεων της αλυσίδας ξενοδοχείων Marriott<.> για την Αμερική, την Μέση Ανατολή, την Αφρική και<…> την Νότιο Ασία, κ. Samir Daqqaq, το ποσοστό της αύξησης στις κρατήσεις δωματίων μέσω τα των Global Distribution System, GDS, ανέρχεται στο 52,61%.

Δήλωσε επίσης ότι αν και κτίζονται ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία στην Μέση Ανατολή, δεν υπάρχει κανένας απολύτως φόβος για το Marriott, μιας και ο κόσμος γνωρίζει και προτιμάει την ποιότητα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Το γραφείο Πωλήσεων και Marketing του Marriott άλλωστε έκανε πολλές ενέργειες για την διαφήμιση της αλυσίδας των ξενοδοχείων.

Ο κ. Daqqaq, τόνισε την σημασία της ανάπτυξης σχέσεων που έχει πετύχει με τον τουριστικό κλάδο, μετά από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hotel Excellence που έχει δημιουργήσει ειδικά για ταξιδιωτικούς πράκτορες. Ήδη από αυτό το πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, έχουν πάρει διπλώματα 1400 πράκτορες.

To Γραφείο Πωλήσεων του Marriott κυκλοφόρησε ένα πρόγραμμα κοινής προώθησης με την American Express, ειδικά για τους πράκτορες χρησιμοποιώντας το GDS. Πρόκειται για μια ειδική συμφωνία των ξενοδοχείων με την τράπεζα. Μια ακόμα κίνηση για την αύξηση των κρατήσεων από το Γραφείο Πωλήσεων και Marketing του Marriott, ήταν το toll-free number, το νούμερο που μπορεί ο πελάτης να κάνει απευθείας κρατήσεις χωρίς χρέωση. Οι κρατήσεις που έγιναν μέσα στο 2000 μέσω του αριθμού αυτού αυξήθηκαν κατά 23,75%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024