Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνεργασία Melia Athens και Make A Wish Ελλάδος
Το ξενοδοχείο ενισχύει το έργο του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού

Συνεργασία Melia Athens και Make A Wish Ελλάδος

Το ξενοδοχείο Melia Athens, φέτος τα Χριστούγεννα ενισχύει το έργο του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Όσοι απολαύσουν τον καφέ τους στο “Mondo Cafe”, το ποτό ή το […]

Το ξενοδοχείο Melia Athens, φέτος τα Χριστούγεννα ενισχύει το έργο του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish<...> (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Όσοι απολαύσουν τον καφέ τους στο “Mondo Cafe”, το ποτό ή το φαγητό τους στο “Piano Bar Restaurant”, με μόνο 2 ευρώ έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν και να τοποθετήσουν στο δέντρο του ξενοδοχείου το δικό τους “Αστέρι Ευχής” με το όνομά τους και να λάβουν ένα αναμνηστικό αυτοκόλλητο.

Ο φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικος οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών που πάσχουν από ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024