Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο trivago.gr παρουσιάζει τα top10 ξενοδοχεία στην Ευρώπη για το χειμώνα
Δέκα ξενοδοχεία της Ευρώπης, ιδιαίτερα ευχάριστα το χειμώνα

Το trivago.gr παρουσιάζει τα top10 ξενοδοχεία στην Ευρώπη για το χειμώνα

Όταν έξω κάνει πολύ κρύο, οι περισσότεροι ψάχνουν ένα άνετο και ζεστό μέρος για να χαλαρώσουν. Το ίδιο ισχύει και για τους ταξιδιώτες, οι οποίοι πραγματοποιούν ταξίδια κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε πόλεις όπου οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Το site σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr παρουσιάζει δέκα ξενοδοχεία της Ευρώπης…

Όταν έξω κάνει πολύ κρύο, οι περισσότεροι ψάχνουν ένα άνετο και ζεστό μέρος για να χαλαρώσουν. Το ίδιο ισχύει και για τους ταξιδιώτες, οι οποίοι πραγματοποιούν ταξίδια κατά<...> τη διάρκεια του χειμώνα σε πόλεις όπου οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Το site σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr παρουσιάζει δέκα ξενοδοχεία της Ευρώπης, τα οποία είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για την περίοδο του χειμώνα. Η φωτιά στο τζάκι, τα χοντρά χαλιά τους , οι αναπαυτικοί καναπέδες τους και ένα ζεστό τσάι θα κάνουν τους επισκέπτες να ξεχάσουν το κρύο και το χιόνι και να απολαύσουν μια άνετη, χειμωνιάτικη διαμονή.

Δείτε εδώ δέκα επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, τα οποία προσφέρουν μια πολύ άνετη ατμόσφαιρα και στα οποία έχουν δώσει οι ταξιδιώτες πολύ καλές κριτικές:

1. Hotel Kosciuszko (Kρακοβία, Πολωνία)
Το ξενοδοχείο Kosciuszko είναι ο παλιός ξενώνας της θερινής κατοικίας των Επισκόπων της Κρακοβίας. Ακόμα και σήμερα το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο διακρίνεται για την κομψότητά του. Τα χοντρά, μαλακά χαλιά, τα ξύλινα έπιπλα αντίκες και η αξιοπρεπής διακόσμηση με πίνακες και καθρέφτες συμβάλλουν στον κομψό χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Ειδικά τώρα το χειμώνα, το ξενοδοχείο αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Το σαλόνι του ξενοδοχείου με το τζάκι είναι ένα δημοφιλές σημείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ζεσταθούν και να χαλαρώσουν μετά από μια μέρα περιήγησης στα αξιοθέατα της Κρακοβίας. Ακόμη και τους κρύους μήνες, η πόλη του Βιστούλα αποτελεί ένα ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Οι επισκέπτες δε θα πρέπει να παραλείψουν να επισκεφθούν το κάστρο Wawel αλλά και την μεσαιωνική κύρια αγορά.

2. Parador de Arties (Arties, Ισπανία)
Στο ορεινό χωριό Arties στα Πυρηναία της Καταλονίας βρίσκεται το ξενοδοχείο Parador der Arties στην Αραγονία. Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από λόφους, πεδιάδες και από τις χιονισμένες κορυφές των Πυρηναίων. Το ξενοδοχείο είναι ακόμα πιο ελκυστικό ειδικά την περίοδο του χειμώνα και κυρίως για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Τα δωμάτια είναι μοναδικά διακοσμημένα με πλούσια υφάσματα και έπιπλα αντίκες. Τα βαριά, ξύλινα δοκάρια και η οροφή του ξενοδοχείου μαρτυρούν τη μακρινή ιστορία του κτιρίου. Στο πρώην σπίτι του Gaspar de Portola, του ιδρυτή της πόλης San Diego, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν όμορφες γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

3. Turm Hotel Gracherhof (Grachen, Ελβετία)
Σε ένα ψηλό οροπέδιο, στις ελβετικές Aλπεις το ξενοδοχείο Turm Hotel Gracherhof υποδέχεται τους επισκέπτες τους σε υψόμετρο 1600 μέτρων, στο θέρετρο διακοπών Grachen. Σε αυτό των τριών αστέρων ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ήρεμη διαμονή. Το τζάκι, στη ρουστίκ είσοδο του ξενοδοχείου δίνει την εντύπωση στους επισκέπτες μιας άνετης και χαλαρής ατμόσφαιρας, η οποία διατηρείται και σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στις Aλπεις του Valais, δηλαδή στο ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσει κανείς τον κόσμο του χειμώνα. Οι βόλτες με το έλκυθρο και οι χαλαροί περίπατοι στο χιόνι είναι μόνο κάποιες από τις δυνατότητες που προσφέρονται στο θέρετρο αυτό.

4. Hotel Les Grands Montets (Argentiere, Γαλλία)
Στο κέντρο των γαλλικών Aλπεων, σε έναν αγαπημένο προορισμό για σκι, στο Grands Montets βρίσκεται το ξενοδοχείο Hotel Les Grands Montets, στην περιοχή Argentiere. Το ξύλο και τα ζεστά χρώματα είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου. Σε κάθε ένα από τα 48 δωμάτια κυριαρχεί μια άνετη, ζεστή ατμόσφαιρα. Μεγάλα κρεβάτια, επιλεγμένα υφάσματα και έπιπλα από ξύλο αναμιγνύονται με τις σύγχρονες ανέσεις. Οι επισκέπτες που αγαπούν τα σπορ έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις γαλλικές Aλπεις κάνοντας σκι ή snowboard στις πλαγιές τους. Οι επισκέπτες μπορούν να μεταφερθούν πολύ άνετα με τον ανελκυστήρα σε υψόμετρο 4000 μέτρων, στο βουνό Berg Aiguille, απ΅ όπου έχουν μια μαγευτική θέα.

5. Hotel Palazzo Seneca (Norcia, Ιταλία)
Το ξενοδοχείο Palazzo Seneca βρίσκεται στην πόλη Norcia στην Ούμπρια, στην επαρχία της Περούτζια. Η οικογένεια Bianconi, η οποία έχει μια παράδοση 150 χρόνων, υποδέχεται τους επισκέπτες σε αυτό το κτίριο, το οποίο έχει ρίζες από τον 16ο αιώνα. Στα 24 δωμάτια του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες έχουν την αίσθηση μιας βασιλικής ατμόσφαιρας. Τα μεγάλα κρεβάτια και τα ακριβά, δερμάτινα έπιπλα δημιουργούν μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα, που θα αγκαλιάσει τους επισκέπτες ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Το εθνικό πάρκο Monti Sibillini προσκαλεί τους επισκέπτες να περιπλανηθούν στην άγρια φύση. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κλείσουν το βράδυ τους στο εστιατόριο του ξενοδοχείου „Vespasia“ υπό το ρομαντικό φως των κεριών.

6. Hotel Culloden House (Iνβερνές, Σκωτία)
Το ξενοδοχείο Culloden House βρίσκεται σε ένα υπέροχο κτήμα στην Ινβερνές στα Highlands της Σκωτίας. Το κτίριο χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και είναι γρηγοριανού στυλ. Στην μακραίωνη ιστορία του, υπήρξε κατοικία πολλών γαλαζοαίματων. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη χαρακτηριστική σκωτζέζικη φιλοξενία. Τα κομψά γύψινα χαρακτηριστικά, οι μεγάλοι καναπέδες και τα μαρμάρινα τζάκια συνθέτουν μια ατμόσφαιρα άνεσης. Ακόμα και το χειμώνα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα Highlands και τη γύρω φύση. Το ταξίδι στη λίμνη Loch Ness είναι απαραίτητο. Η ημέρα μπορεί να κλείσει με ένα σκωτζέζικο ουίσκι μπροστά από το αναμμένο τζάκι του ξενοδοχείου.

7. Hotel the Montague on the Gardens (Λονδίνο, Αγγλία)
Το ξενοδοχείο Montague on the Gardens είναι ένα κομψό city hotel στο δυτικό Λονδίνο. Παρόλο που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να απομoνωθούν από το θόρυβο της βρετανικής πόλης. Όλα τα δωμάτια του τετράστερου ξενοδοχείου είναι επιπλωμένα με μεγάλα κρεβάτια, ζεστά υφάσματα και άνετες πολυθρόνες. Το Λονδίνο αποτελεί ακόμα και το χειμώνα αγαπημένο προορισμό προσφέροντας αξιοθέατα όπως το Buckingham Palace και το Tower Bridge. Μετά από μια κουραστική ημέρα στα αξιοθέατα της πόλης και τις αγορές του Λονδίνου, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με ένα τσάι δίπλα στο τζάκι.

8. Hotel Staudacherhof (Garmisch-Partenkirchen, Γερμανία)
To άνετο αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στο βαυαρικό θέρετρο Garmisch-Partenkirchen. Οι επισκέπτες φιλοξενούνται σε ένα μοντέρνο ξενοδοχείο, το οποίο χαρακτηρίζεται από το γερμανικό στύλ, αλλά και από μεσογειακά στοιχεία. Τα ζεστα χρώματα και τα ξύλινα έπιπλα δημιουργούν μια ιδιαίτερα άνετη ατμόσφαιρα, η οποία έρχεται σε αντίθεση με το κρύο των Aλπεων. Σε όσους δεν αρέσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες, μπορούν να χαλαρώσουν στην εσωτερική πισίνα ή να απολαύσουν ένα μασάζ στην περιοχή spa του ξενοδοχείου. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρονται παραδοσιακές βαυαρέζικες λιχουδιές .

9. Hotel Schwarzer Adler Kitzbuhel (Kitzbuhel, Αυστρία)
Tο ξενοδοχείο Schwarzer Adler Kitzbuhel είναι ένα μοντέρνο Boutique ξενοδοχείο, το οποίο διατηρεί την παραδοσιακή τιρολέζικη γοητεία του. Παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Όσοι αγαπούν τα χειμερινά σπορ βρίσκονται στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρει κανείς πίστες για σκι και snowboard για όλα τα επίπεδα. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια έκταση Wellness-Spa 1000 τετραγωνικών μέτρων σε όσους αναζητούν να αποδράσουν και να συμμετέχουν σε προγράμματα ομορφιάς. Το βράδυ ο σεφ Stefan Hofer θα περιποιηθεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου τους φιλοξενούμενους με Gourmet δημιουργίες.

10. Hotel De Brugsche Suites (Μπρίζ, Βέλγιο)
Στο ιστορικό κέντρο του Μπρίζ βρίσκεται το μικρό ξενοδοχείο Hotel De Brugsche Suites. Αποκλειστικές αντίκες, εξαιρετικές ταπετσαρίες και πολύτιμα έργα ζωγραφικής χαρακτηρίζουν την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου πολυτελείας. Kάθε ένα από τα τρία δωμάτια διαθέτει τζάκι, στο οποίο μπορούν οι επισκέπτες να ζεσταθούν μετά από μια βόλτα στο κρύο. Η πόλη στην Δυτική Φλάνδρα έχει να προσφέρει μερικά αξιοθέατα το χειμώνα. Μια βόλτα στη μεσαιωνική παλιά πόλη είναι απόλυτη προϋπόθεση. Οι οπαδοί της σοκολάτας θα ενθουσιαστούν δοκιμάζοντας τις πολλές σοκολάτες και πραλίνες που είναι ένα από τις πιο χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ του Βελγίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024