Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΦεστιβάλ Πολιτισμού και Γαστρονομίας της Κούβας

Φεστιβάλ Πολιτισμού και Γαστρονομίας της Κούβας

To 4o Φεστιβάλ Πολιτισμού και Γαστρονομίας της Κούβας οργανώνεται και πάλι στο ξενοδοχείο Hilton, σε συνεργασία με την κουβανική πρεσβεία. Το Φεστιβάλ ξεκινάει την Τετάρτη 6 Ιουνίου και διαρκεί έως […]

To 4o Φεστιβάλ Πολιτισμού και Γαστρονομίας της Κούβα<.>ς οργανώνεται και πάλι στο ξενοδοχείο Hilton, σε συνεργασία με την<...> κουβανική πρεσβεία. Το Φεστιβάλ ξεκινάει την Τετάρτη 6 Ιουνίου και διαρκεί έως την Κυριακή 17 Ιουνίου. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν την ολόθερμη ποικιλία του κουβανέζικου πολιτισμού και της γαστρονομικής παράδοσης του μεγαλύτερου νησιού της Καραϊβικής.

Το εστιατόριο Galaxy BBQ του Hilton Athens υποδέχεται τους επισκέπτες με εξωτικές κουβανέζικες γεύσεις και χορό στον ρυθμό του τσα-τσα, της κόνγκα, της ρούμπας και της λατινο-τζαζ, με μουσική από συγκροτήματα που θα έχουν έρθει ειδικά για το συγκεκριμένο φεστιβάλ από την Κούβα.

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους καπνιστές αλλά και για όσους έχουν την περιέργεια να δοκιμάσουν είναι τα πούρα από τους παραδοσιακούς τεχνίτες που θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ για να κάνουν επίδειξη τυλίγματος των πούρων Αβάνας. Μετά από την επίδειξη οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανοραμική θέα της Αθήνας με κουβανέζικες γεύσεις και το άρωμα του ασύγκριτου κουβανέζικου καπνού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024