Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία trivago.gr και travelplanet24.com
Κρατήσεις ξενοδοχείων στην trivago.gr μέσω travelplanet24.com

Συνεργασία trivago.gr και travelplanet24.com

Η trivago ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του trivago.gr με το travelplanet24.com, ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στο διαδίκτυο. Το travelplanet24.com γίνεται έτσι ο πρώτος Έλληνας partner που θα […]

Η trivago ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του trivago.gr με το travelplanet24.com, ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία<...> στο διαδίκτυο. Το travelplanet24.com γίνεται έτσι ο πρώτος Έλληνας partner που θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών της trivago.

Η trivago, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό meta-search ξενοδοχειακών τιμών, θα παρουσιάζει στα αποτελέσματα σύγκρισης τις διαθέσιμες τιμές από το portal travelplanet24.com για περισσότερα από 70.000 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο. Οι 10 εκατ. μηνιαίοι επισκέπτες της trivago έχουν τη δυνατότητα από τώρα και στο εξής να επισκέπτονται το site της και να κάνουν κρατήσεις ξενοδοχείων, σε πολύ ελκυστικές και ανταγωνιστικές τιμές και μέσα από το δικτυακό τόπο της travelplanet24.com.

Η Country Manager του trivago.gr, κα Χαρά Γεωργιάδου, εκφράζει την ικανοποίηση της γι`αυτήν τη συνεργασία: “Σκοπός της trivago είναι να προσφέρει στους επισκέπτες της ολοκληρωμένες, ταξιδιωτικές πληροφορίες σχετικά με τις ξενοδοχειακές κρατήσεις τους. Η trivago ως meta-search ξενοδοχειακών τιμών παρουσιάζει τις τιμές των σημαντικότερων προμηθευτών της αγοράς. Η ενσωμάτωση στην πλατφόρμα μας του travelplanet24.com, το οποίο ξεχωρίζει για την εύκολη πλοήγηση και την τεχνολογία του, θα δώσει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες για άμεσες κρατήσεις σε ακόμη καλύτερες τιμές. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επισκέπτες μας θα επωφεληθούν από αυτή τη σημαντική συνεργασία”.

Ο Chief Marketing Officer της travelplanet24.com, Marko Brinkmann, δηλώνει για τη συνεργασία: “Η trivago είναι ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης για εμάς, ειδικά σε επίπεδα performance marketing, στο οποίο και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην εταιρείας μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα συνεργασία και αισιόδοξοι πως τα αποτέλεσματα θα είναι θετικά για εμάς αλλά και τους επισκέπτες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχημένη συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024