Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.: Ένταξη των ενοικιαζομένων δωματίων στο νέο επενδυτικό νόμο
Κοντόφθαλμη η πολιτική του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.: Ένταξη των ενοικιαζομένων δωματίων στο νέο επενδυτικό νόμο

“Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος καλεί την Πολιτεία και όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να πάρουν θέση και να αποτρέψουν μία μεγάλη αδικία. Μία αδικία που συντελείται όχι μόνο σε βάρος των 40.000 επιχειρήσεων του κλάδου μας…

“Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος καλεί την Πολιτεία και όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να πάρουν θέση<...> και να αποτρέψουν μία μεγάλη αδικία. Μία αδικία που συντελείται όχι μόνο σε βάρος των 40.000 επιχειρήσεων του κλάδου μας, που αντιπροσωπεύουν το 50% του τουριστικού μας προϊόντος, με τον αποκλεισμό τους από τις διατάξεις του νέου αναπτυξιακού νόμου, αλλά σε βάρος της περιφερειακής ανάπτυξης”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

“Το τελευταίο διάστημα δώσαμε πραγματική μάχη προκειμένου να ενταχθούν οι επιχειρήσεις του κλάδου των ενοικιαζομένων δωματίων στις διατάξεις του νέου αναπτυξιακού νόμου. Μία μάχη που σκόνταψε εξ`αρχής στην κοντόφθαλμη πολιτική και αντιμετώπιση του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του αρμοδίου υπουργού, κ. Χρυσοχοΐδη.

Οι συνεχείς προσπάθειες της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. για έναρξη διαλόγου με το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας έπεσαν στο κενό. Αντί για διάλογο και Διαβούλευση εισπράξαμε απόρριψη και κατ`εξακολούθηση αδιαφορία.

Κάνουμε έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να επανεξετάσουν το θέμα της εξαίρεσης του κλάδου των Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος και να προβούν στην ένταξή του στον νέο επενδυτικό νόμο. Σε αντίθετη περίπτωση, τις καθιστούμε υπεύθυνες για τον οικονομικό μαρασμό της Περιφέρειας αλλά και την ίδια την κατάρρευση πολλών οικονομικών – παραγωγικών δραστηριοτήτων. Για την κοινωνική απορρύθμιση και τη μαζική ανεργία, με τα οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο Έλληνας επιχειρηματίας και ο Έλληνας πολίτης.

Στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου μας, στηρίχθηκε η ευημερία της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας. Αυτές θα πρέπει να αποτελέσουν για τον υπουργό, την Κυβέρνηση και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης το βασικό γνώμονα για να δείξουν επιτέλους ότι νοιάζονται για τη χώρα – νοιάζονται για την ανάπτυξη – νοιάζονται για την ευημερία αυτού του τόπου και αυτού του λαού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024