Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΠρωτοποριακό all inclusive ski με την σύμπραξη τοπικών επιχειρηματιών στα Καλάβρυτα
Παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας

Πρωτοποριακό all inclusive ski με την σύμπραξη τοπικών επιχειρηματιών στα Καλάβρυτα

Ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό πακέτο κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τους τοπικούς επιχειρηματίες της περιοχής παρουσίασε το πρόγραμμα “Αll inclusive ski Kalavrita”, μια ολοκληρωμένη…

Ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό πακέτο κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, σε συνεργασία με<…> τους τοπικούς επιχειρηματίες της περιοχής παρουσίασε το πρόγραμμα “Αll inclusive ski Kalavrita”, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σκι. Πωλείται on-line μέσα από την ιστοσελίδα του ΧΚΚ και περιλαμβάνει το ski pass, τη διαμονή, ένα γεύμα και την ενοικίαση του εξοπλισμού σκι ή snowboard σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Η καινοτομία: Το πακέτο all inclusive που εξασφαλίζει ανταγωνιστική τιμή χωρίς εκπλήξεις για τον ταξιδιώτη, είναι αναμφισβήτητα η παγκόσμια τουριστική τάση. Αντίστοιχα, το σκι στην Ελλάδα έχει τη φήμη ενός ακριβού σπορ. Ο συνδυασμός αυτών των δύο δεδομένων, οδήγησαν στη δημιουργία του νέου πακέτου που πλέον μπορούμε όλοι να απολαύσουν στα Καλάβρυτα με τιμές all inclusive και ισχύει τις καθημερινές για όλη τη χιονοδρομική περίοδο 2010-2011.

Την πρωτοβουλία του ανανεωμένου Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να δημιουργήσει υπηρεσίες που θα ανεβάσουν την αύξηση των επισκεπτών στην περιοχή τις καθημερινές από Κυριακή έως και Πέμπτη, “αγκάλιασαν” πολλοί από τους επαγγελματίες τις περιοχής. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με μια ανοικτή πρόσκληση για συζήτηση που απέστειλε το χιονοδρομικό κέντρο ζητώντας την συμμετοχή των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται με υπηρεσίες φιλοξενίας, εστίασης και χιονοδρομίας στα Καλάβρυτα και την γύρω περιοχή. Πράγματι, η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος. Ρομαντικά chalet, μοντέρνα ξενοδοχεία με spa, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού για σκι και snowboard, είναι πλέον στη διάθεση των επισκεπτών που θα επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές για το all inclusive ski στα Καλάβρυτα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Ευθύμιος Βαζαίος, ανέφερε: “Το πακέτο all inclusive ski στα Καλάβρυτα είναι η απάντηση των επιχειρηματιών τουρισμού των Καλαβρύτων στην κρίση. Συνδυάζοντας εξαιρετικές υπηρεσίες με πολύ ανταγωνιστικές τιμές τα Καλάβρυτα επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα τουριστικό ρεύμα εκτός των ημερών αιχμής, ευνοώντας αποδράσεις τις καθημερινές σε ένα χειμερινό θέρετρο που είναι σε ευνοϊκή απόσταση από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Το πρωτότυπο του εγχειρήματος των Καλαβρυτινών επιχειρηματιών είναι ότι συνένωσαν τις δυνάμεις τους, πετυχαίνοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο, σαν μια αισιόδοξη απάντηση στο κλίμα της εποχής. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, αναλαμβάνοντας το ρόλο του σαν τον κύριο άξονα και όλα αυτά αυτοβούλως και χωρίς παρεμβολή ενδιάμεσων. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, όντας ο άξονας ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σΆ αυτή τη συνένωση δυνάμεων, περιβάλλοντας το πρόγραμμα με το κύρος του και προσφέροντας αφειδώς πόρους για το στήσιμο και την προβολή του”.

Ο κ. Βαζαίος επισήμανε ότι “ανταγωνιστικοί προορισμοί χειμερινού τουρισμού στο εξωτερικό, π.χ. χώρες της ανατολικής Ευρώπης, με όχι απαραίτητα καλές υπηρεσίες έχουν αποσπάσει μερίδιο της ελληνικής αγοράς που αγαπά τον χειμερινό τουρισμό με κύριο όπλο το μειωμένο κόστος. Εμείς αποφασίσαμε να προσφέρουμε ακριβώς αυτό που ζητάει η αγορά και σε μια πολύ ανταγωνιστική τιμή”.

Η αγορά του all inclusive ski πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας του χιονοδρομικού, kalavrita-ski.gr, ενώ τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση πελατών συντονίζει το ταξιδιωτικό γραφείο των Καλαβρύτων Κoryfes Travel.

Το όλο εγχείρημα, από τη αρχική ιδέα μέχρι την υλοποίηση του, έχει υποστηρίξει το marketing του Χιονοδρομικού, που παρέχεται από την εταιρεία My Publics, η οποία εξειδικεύεται στο τουριστικό marketing και στις δημόσιες σχέσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024