Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑεροπορικό δυστύχημα στην Ιρλανδία

Αεροπορικό δυστύχημα στην Ιρλανδία

Μικρό επιβατικό αεροσκάφος με 12 επιβαίνοντες συνετρίβη εν μέσω πυκνής ομίχλης στο διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου του Κορκ στη νότια Ιρλανδία, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Αεροπορίας της χώρας (ΙΑΑ). Τα […]

Μικρό επιβατικό αεροσκάφος με 12 επιβαίνοντες συνετρίβη εν μέσω πυκνής ομίχλης στο διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου του Κορκ στη νότια Ιρλανδία,<...> όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Αεροπορίας της χώρας (ΙΑΑ).

Τα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες ότι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι έξι είναι τραυματίες.Στο αεροπλάνο, το οποίο είχε αναχωρήσει από το Μπέλφαστ, επέβαιναν 10 επιβάτες και δυο μέλη πληρώματος και συνετρίβη στις 09:45 (τοπική ώρα) κατά την τρίτη προσπάθεια προσγείωσης του ενώ υπήρχε περιορισμένη ορατότητα λόγω πυκνής ομίχλης. Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές, οι καιρικές συνθήκες ήταν τόσο άσχημες που η συντριβή του αεροσκάφους δεν ήταν ορατή από το κτίριο του αεροδρομίου.

Τέσσερις από τους έξι τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του αεροδρομίου. Το αεροδρόμιο του Κορκ θα παραμείνει κλειστό σήμερα και κάποιες πτήσεις θα προωθηθούν σε άλλα αεροδρόμια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024