Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΟΣΕ: Δρομολόγηση τρένων και λεωφορείων σε τουριστικούς προορισμούς
Δύο ζεύγη δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Αρνισσα και αντιστρόφως

ΟΣΕ: Δρομολόγηση τρένων και λεωφορείων σε τουριστικούς προορισμούς

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί τρένα και λεωφορεία σε επιλεγμένους εποχικούς τουριστικούς προορισμούς. Ειδικότερα, από την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, και κάθε Σαββατοκύριακο, οι λάτρεις του σκι και του snowboard, καθώς και όλοι […]

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί τρένα και λεωφορεία σε επιλεγμένους εποχικούς τουριστικούς προορισμούς. Ειδικότερα, από την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, και<...> κάθε Σαββατοκύριακο, οι λάτρεις του σκι και του snowboard, καθώς και όλοι οι επισκέπτες του χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμακτσαλάν, θα μπορούν να ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη προς το αγαπημένο τους όρος Βόρρα με τη συνδυασμένη, άνετη, αλλά και οικονομική μεταφορά τρένου και λεωφορείου, την οποία εγκαινιάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Με δύο ζεύγη δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Aρνισσα και αντιστρόφως, η νέα υπηρεσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το Snow Train, ταξιδεύει τους επιβάτες όχι μόνο στο μαγευτικό Καϊμακτσαλάν, αλλά και στη νέα εποχή των θεματικών και σύγχρονων σιδηροδρομικών μεταφορών. Ένας μοντέρνος συρμός, εξοπλισμένος με bar και εστιατόρια στα 3 από τα 5 βαγόνια του, με παιδότοπο, καθώς και με ειδική σκευοφόρο, για την άνετη μεταφορά του εξοπλισμού σκι και snowboard των επιβατών, μετατρέπει τη μετακίνησή τους από τη Θεσσαλονίκη στην Aρνισσα, σε μία ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία.

Επιπρόσθετα, για τους επιβάτες του Snow Train, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προβλέψει 50% έκπτωση στην κάρτα εισόδου στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ενώ έχει έρθει σε συνεργασία με αρκετές επιχειρήσεις στο παλαιό χωρίο του Αγίου Αθανασίου για επιπλέον έκπτωση σε προϊόντα εστίασης, ενοικίασης εξοπλισμού, διαμονής κ.λπ. Σύντομα, θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες προσφορές και συνεργασίες διαμονής με πακέτα διημέρου, αποκλειστικά για τους επιβάτες του Snow Train.

Τα τρένα αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη στις 07:18 και 12:05 στην φτάνουν στην Aρνισσα στις 09:00 και 13:49 αντίστοιχα, ενώ από την Aρνισσα αναχωρούν στις 09:15 και 17:48 και φτάνουν στη Θεσσαλονίκη στις 11:03 και 19:35.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024