Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνεργασία ΟΛΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ για νέες γραμμές
Δυνατότητα χρησιμοποίηση του Σταθμού Πειραιά και για άλλες inter-city αμαξοστοιχίες

Συνεργασία ΟΛΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ για νέες γραμμές

Συνεργασία της ΟΛΠ ΑΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΟΛΠ ΑΕ, στην οποία συμμετείχαν οι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι των οργανισμών κ. κ. Γιώργος Ανωμερίτης και […]

Συνεργασία της ΟΛΠ ΑΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΟΛΠ ΑΕ, στην οποία συμμετείχαν οι πρόεδροι και διευθύνοντες<...> σύμβουλοι των οργανισμών κ. κ. Γιώργος Ανωμερίτης και Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.

Οι δύο πλευρές εστίασαν τα κοινά ενδιαφέροντά τους:
α) στην κατασκευή και εκμετάλλευση του Θριάσιου Εμπορευματικού Κέντρου,
β) στην κατασκευή και εκμετάλλευση της σιδηροδρομικής γραμμής Θριάσιο – Σ.Κ.Α.- Ικόνιο τόσο, όσον αφορά τις εμπορευματικές κινήσεις, όσο και τη δυνατότητα χρησιμοποίησης της γραμμής για επιβατηγούς συρμούς (Προαστειακός) με τερματικό σταθμό το Ικόνιο. Στη δεύτερη περίπτωση, την οποία ευνοεί η Ο.Λ.Π. Α.Ε. για τον δεύτερο επιλιμένιο σταθμό (Λ. Δημοκρατίας), θα δινόταν η ευκαιρία σιδηροδρομικής διασύνδεσης του δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την ευρύτερη περιοχή των Δήμων Κερατσινίου, Περάματος, Νίκαιας, δεδομένου του κομβικού σημείου του Σταθμού Ικονίου και των δυνατοτήτων εξυπηρέτησης στάθμευσης αυτοκινήτων
γ) στη δυνατότητα χρησιμοποίησης του Σταθμού Πειραιά και για άλλες inter-city αμαξοστοιχίες πέραν του Προαστειακού, δεδομένου ότι δίπλα στον Σταθμό ΟΣΕ Πειραιά, πρόκειται να κατασκευασθεί ο κύριος σταθμός του Μετρό και του Monorail, το οποίο θα εξυπηρετεί το σύνολο των λιμενικών θέσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024