Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣεμινάριο για τεχνικές διαπραγμάτευσης σε ξενοδόχους της Ρόδου
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Σεμινάριο για τεχνικές διαπραγμάτευσης σε ξενοδόχους της Ρόδου

O Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας του για την επιμόρφωση των μελών του, πραγματοποίησε την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου, σεμινάριο με θέμα “Τεχνικές Διαπραγμάτευσης”. Το σεμινάριο, που […]

O Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας του για την επιμόρφωση των μελών του, πραγματοποίησε την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου,<...> σεμινάριο με θέμα “Τεχνικές Διαπραγμάτευσης”.

Το σεμινάριο, που έγινε στο ξενοδοχείο Best Western Plaza στην πόλη της Ρόδου, είχε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από περισσότερους από 60 Διευθυντές αλλά και Ξενοδόχους του νησιού μας. Το θέμα είχε πολλαπλό ενδιαφέρον από μόνο του καθώς όλοι, είτε στην επαγγελματική τους δραστηριότητα, ή ακόμα και στην προσωπική τους ζωή διαπραγματεύονται καθημερινά πολλά ζητήματα, μικρότερης η και μεγαλύτερης σημασίας.

Η παρουσίαση και ανάπτυξη του θέματος από τον εισηγητή του σεμιναρίου κ. Ανέστη Αναστασίου, της εταιρείας A & A Partners-Training.Gr, ενθουσίασε. Ο κ. Αναστασίου, με τα χαρακτηριστικά αλλά και ενίοτε σπαρταριστά παραδείγματα που παρέθεσε, κράτησε για 4 ώρες αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, που σε πολλές περιπτώσεις ταυτίστηκαν με κάποιες από τις τεχνικές που παρουσιάστηκαν.

Με το τέλος του σεμιναρίου, τα μέλη του ΣΔΞΡ ενημερώθηκαν για τις επόμενες δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί μέχρι την έναρξη της σεζόν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024