Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕκστρατεία επιστροφής των Βρετανών τουριστών στην Αίγυπτο από την Explore
Οι Αιγύπτιοι δημιουργούν σελίδες στο Facebook, όπως η Come back to Egypt

Εκστρατεία επιστροφής των Βρετανών τουριστών στην Αίγυπτο από την Explore

Το εξειδικευμένο στα ταξίδια περιπέτειας τουριστικό γραφείο Explore προτρέπει τους πελάτες του να επιστρέψουν στην Αίγυπτο μετά τις πρόσφατες πολιτικές αναταραχές στη χώρα. Η εταιρεία προσφέρει έκπτωση ύχους 100 λιρών […]

Το εξειδικευμένο στα ταξίδια περιπέτειας τουριστικό γραφείο Explore προτρέπει τους πελάτες του να επιστρέψουν στην Αίγυπτο μετά τις πρόσφατες πολιτικές αναταραχές<...> στη χώρα. Η εταιρεία προσφέρει έκπτωση ύχους 100 λιρών σε όλες τις εκδρομές για την Αίγυπτο, για κρατήσεις από τις 10 Μαρτίου και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν το 2011.

Η διαχειρίστρια του τομέα της Αιγύπτου Alison Harding, η οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη χώρα, αναφέρει ότι υπάρχει μεν φιλόξενη και ασφαλής ατμόσφαιρα, αλλά σαφής έλλειψη τουριστών. “Επισκέφθηκα την Κοιλάδα των Βασιλέων σήμερα και είδα μόλις 20 άτομα σε ένα αξιοθέατο που, κανονικά, υποδέχεται πάνω από 8.000 την ημέρα”, δήλωσε. “Ακόμα πιο σουρεαλιστική ήταν η επίσκεψή μου στον τάφο του Τουταγχαμών. Κανένας άλλος δεν ήταν εκεί, είχα τη δική μου ιδιωτική συνάντηση με αυτήν τη διάσημη μούμια”.

Το πρώτο γκρουπ τουριστών της Expolre θα αναχωρήσει για την Αίγυπτο στις 19 Μαρτίου, με την έναρξη του πλήρους προγράμματος. Εν τω μεταξύ, και οι Αιγύπτιοι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσουν πίσω τους επισκέπτες τους, ακόμη και με σελίδες στο Facebook, όπως η “Γύρνα πίσω στην Αίγυπτο” (Come back to Egypt).

Η γενική διευθύντρια της Explore Ashley Toft, δήλωσε: “Μετά την ανατροπή της αιγυπτιακής κυβέρνησης το Φεβρουάριο, οι Αιγύπτιοι είναι ενωμένοι σε ένα ακόμα στόχο – να φέρουν πίσω τους επισκέπτες στην όμορφη χώρα τους. Ελπίζουμε ότι εκπτώσεις μας των 100 λιρών θα υποστηρίξουν με κάποιον τρόπο τις προσπάθειές τους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024