Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΧορήγηση ρωσικού δανείου προς το σερβικό σιδηρόδρομο
Οι συνομιλίες για την τελική εκταμίευση αναμένεται να ολοκληρωθούν αρχές Απριλίου

Χορήγηση ρωσικού δανείου προς το σερβικό σιδηρόδρομο

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να δώσει το “πράσινο φως” για την εκταμίευση του δανείου των 800 εκατ. δολ. προς το σερβικό σιδηρόδρομο, κατά την επίσημη επίσκεψη που θα […]

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να δώσει το “πράσινο φως” για την εκταμίευση του δανείου των 800 εκατ. δολ. προς το σερβικό σιδηρόδρομο, κατά την<...> επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο Βελιγράδι, στις 23 Μαρτίου, σύμφωνα με την εκτίμηση του βοηθού υπουργού Σερβικής Οικονομίας, Ζόραν Τσίροβιτς.

Μετά την έγκριση του Ρώσου πρωθυπουργού, οι συνομιλίες για την τελική εκταμίευση του δανείου αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Απριλίου. Τα χρήματα του δανείου θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για τον εκσυγχρονισμό του σερβικού τμήματος της σιδηροδρομικής γραμμής από το Βελιγράδι προς το λιμάνι Μπαρ του Μαυροβουνίου. Παράλληλα, με τα χρήματα αυτά θα ολοκληρωθεί το τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής από το Βάλιεβο στη Λόζνιτσα.

Τεχνικά θέματα για τη χορήγηση του δανείου όπως, το τελικό κόστος αποπληρωμής, αλλά και η συμμετοχή Σέρβων και Ρώσων κατασκευαστών, αναμένεται να αποσαφηνιστούν, αμέσως μετά την επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού, στη σερβική πρωτεύουσα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024