Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξιδιωτική οδηγία από το State Department για το Μπαχρέιν
Σύσταση αποχώρηση από το Μπαχρέιν λόγω πολιτικής αναταραχής

Ταξιδιωτική οδηγία από το State Department για το Μπαχρέιν

Το State Department κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στο Μπαχρέιν και συνέστησε στους Αμερικανούς που βρίσκονται στη χώρα αυτή να την εγκαταλείψουν εξαιτίας της πολιτικής αναταραχής που […]

Το State Department κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στο Μπαχρέιν και συνέστησε στους Αμερικανούς που βρίσκονται στη χώρα αυτή να την<...> εγκαταλείψουν εξαιτίας της πολιτικής αναταραχής που επικρατεί εκεί. Στην ανακοίνωση του State Department επισημαίνεται επίσης ότι τα μέλη των οικογενειών των εργαζομένων στην αμερικανική πρεσβεία στο Μπαχρέιν μπορούν να εγκαταλείψουν τη χώρα αν το θελήσουν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, σε συζητήσεις που είχε με τον ομόλογό της της Σαουδικής Αραβίας, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών, των χωρών, της ομάδας των 8 πιο αναπτυγμένων κρατών (G8) στο Παρίσι, του τόνισε την πεποίθηση των ΗΠΑ, ότι η λύση στο Μπαχρέιν πρέπει να προέλθει από μια αξιόπιστη πολιτική μεταρρύθμιση και όχι από μια στρατιωτική παρέμβαση, όπως είπε αξιωματούχος των ΗΠΑ. Η πληροφορία δόθηκε, υπό καθεστώς ανωνυμίας, στους δημοσιογράφους που παρακολουθούν τις συζητήσεις με τον Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών, Σείχη Αμπντουλά μπιν Ζαγιέντ αλ-Ναχαγιάν, στο Παρίσι, όπου η Χίλαρι Κλίντον συμμετέχει στη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των G8.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024