Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροσφορά Λακωνικών προϊόντων σε προσκεκλημένους Διπλωματικούς Ακολούθους Πρεσβειών
Επιχειρηματική επίσκεψη από 16 έως και 20 Μαρτίου 2011

Προσφορά Λακωνικών προϊόντων σε προσκεκλημένους Διπλωματικούς Ακολούθους Πρεσβειών

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, αλλά και της προσπάθειας για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, με σκοπό την αποτελεσματικότερη οικονομική ανάπτυξη και ευημερία της Πελοποννήσου, διοργανώνεται από το Invest in Greece […]

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, αλλά και της προσπάθειας για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, με σκοπό την αποτελεσματικότερη οικονομική ανάπτυξη και ευημερία της<...> Πελοποννήσου, διοργανώνεται από το Invest in Greece και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, επιχειρηματική επίσκεψη Διπλωματικών Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών, διαπιστευμένων στην Ελλάδα, από τις 16 έως και τις 20 Μαρτίου 2011.

Οι ως άνω Διπλωματικοί Ακόλουθοι θα επισκεφτούν τη Λακωνία το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, όπου κατά την παραμονή τους θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα του νομού (Μυστράς, Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Ελαιολάδου κ.λπ.), θα επισκεφτούν εμπορικού ενδιαφέροντος εργοστάσια και επιχειρήσεις (ΑΣΕΕ Λακωνίας, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας κ.λπ.), ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με Λάκωνες επιχειρηματίες και παραγωγούς για την ανταλλαγή απόψεων και παρατηρήσεων.

Το επίσημο δείπνο θα απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από Λακωνικά προϊόντα και θα δοθεί παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, στο ξενοδοχείο Μανιάτης της Σπάρτης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθεί στους υψηλούς επισκέπτες, καλαίσθητο καλάθι με επίλεκτα τοπικά προϊόντα.

Προκειμένου να διαφημιστούν αλλά και να προωθηθούν τα εξαίρετα τοπικά Λακωνικά προϊόντα, στις διάφορες χώρες της αντιπροσωπείας των Οικονομικών και Εμπορικών Αντιπροσώπων των Πρεσβειών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας παρακαλεί τους Επιχειρηματίες και Παραγωγούς του Νομού Λακωνίας για την ευγενική από μέρους τους προσφορά προϊόντων, τα οποία αφενός μεν θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή του δείπνου, αφετέρου δε θα τοποθετηθούν στο προσφερόμενο “Λακωνικό Καλάθι”.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω προσφερόμενα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από ενημερωτικά – διαφημιστικά έντυπα, ενώ κατά τη διάρκεια του γεύματος οι προαναφερόμενοι επιχειρηματίες και παραγωγοί της Λακωνίας, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους καλεσμένους, για την ανταλλαγή απόψεων και παρατηρήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024