Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπογραφή ΗΑΤΤΑ στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας
Υπογραφή του Ευρωπαϊκού Καταστατικού Χάρτη για την Οδική Ασφάλεια

Υπογραφή ΗΑΤΤΑ στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

Ο ΗΑΤΤΑ, εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Τελώνη, είναι το πρώτο επαγγελματικό σωματείο του τουρισμού που υπέγραψε την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την […]

Ο ΗΑΤΤΑ, εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Τελώνη, είναι το πρώτο επαγγελματικό σωματείο του τουρισμού που υπέγραψε την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής<...> Ασφάλειας, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οδική ασφάλεια στην Ευρώπη.

Η υπογραφή του Ευρωπαϊκού Καταστατικού Χάρτη για την Οδική Ασφάλεια πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με την παρουσία του υφυπουργού κ. Σπύρου Βούγια, του κ. Αργύρη Περουλάκη, επικεφαλή της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της κας Aude Delesalle, γενικό συντονιστή της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας.

Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας αποτελεί μέρος του Σχεδίου Δράσης που παρουσίασε πριν από έξι χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τον φιλόδοξο στόχο να συμβάλει στη μείωση κατά το ήμισυ του αριθμού των νεκρών από τροχαία ατυχήματα στους Ευρωπαϊκούς δρόμους. Στην πρωτοβουλία της Χάρτας συμμετέχουν Ιδιωτικοί Οργανισμοί, κοινωνικοί φορείς και Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να λάβουν άμεσα μέτρα και να πραγματοποιήσουν δράσεις για τη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των δράσεών τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να μοιραστούν τα πιο επιτυχημένα μέτρα τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024