Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΤο Hilton Αθηνών συμμετέχει και φέτος στην Ωρα της Γης
Ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα

Το Hilton Αθηνών συμμετέχει και φέτος στην Ωρα της Γης

Το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό […]

Το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια<...> στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό με μια απλή πράξη: κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα. Και φέτος, το Hilton Αθηνών θα συμμετάσχει σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF (World Wildlife Fund), που συμβολίζει ότι όλοι εμείς μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η Ώρα της Γης απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα. Ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ και κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Και φέτος, καλούμαστε να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Aνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις “φωνές” τους για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας. Πέρυσι, συμμετείχαν 128 χώρες, κάνοντας την Ώρα της Γης 2010 την πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή από άποψη συμμετοχής. Το 2011 αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Το Hilton Αθηνών, ακολουθώντας την πολιτική της Hilton Worldwide, αντιμετωπίζει σοβαρά την περιβαλλοντική του ευθύνη, συμμετέχοντας πάντα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Έτσι λοιπόν, και φέτος, ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα, τα εστιατόρια και τα μπαρ θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους υπό το φως των κεριών, ενώ θα γίνει ειδική ενημέρωση και στους πελάτες, ώστε να σβήσουν τα φώτα των δωματίων τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Hilton Αθηνών συμμετέχει και φέτος στην Ωρα της Γης
Το Athens Hilton ακολουθεί την πολιτική της Hilton Worldwide

Το Hilton Αθηνών συμμετέχει και φέτος στην Ωρα της Γης

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό […]

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο θα ενώσουν τις δυνάμεις<...> τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό με μια απλή πράξη: κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα. Και φέτος, το Hilton Αθηνών θα συμμετάσχει σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF (World Wildlife Fund), που συμβολίζει ότι όλοι εμείς μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η Ώρα της Γης απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα. Ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ και κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Και φέτος, καλούμαστε να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Aνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις “φωνές” τους για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας. Πέρυσι, πάνω από 4.000 πόλεις σε 88 χώρες έσβησαν επίσημα τα φώτα τους για τη στήριξη του πλανήτη, κάνοντας την “Ώρα της Γης 2009” την πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή από άποψη συμμετοχής. Το 2010 αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Το Hilton Αθηνών, ακολουθώντας την πολιτική της Hilton Worldwide, αντιμετωπίζει σοβαρά την περιβαλλοντική του ευθύνη, συμμετέχοντας πάντα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Έτσι λοιπόν, και φέτος, ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα, τα εστιατόρια και τα μπαρ θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους “υπό το φως των κεριών”, ενώ θα γίνει ειδική ενημέρωση και στους πελάτες, ώστε να σβήσουν τα φώτα των δωματίων τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024