Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΘερμή Kalimera από τη Χαλκιδική στη Σουηδία
Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Θερμή Kalimera από τη Χαλκιδική στη Σουηδία

Στο Goteborg “ανηφόρισε” την προηγούμενη εβδομάδα η Χαλκιδική, δίνοντας ένα καλό δείγμα από τις επιλογές που θα έχουν φέτος οι Σουηδοί για τις διακοπές τους. Στη διεθνή τουριστική έκθεση “TUR”, […]

Στο Goteborg “ανηφόρισε” την προηγούμενη εβδομάδα η Χαλκιδική, δίνοντας ένα καλό δείγμα από τις επιλογές που θα έχουν φέτος οι Σουηδοί για τις διακοπές τους.<...> Στη διεθνή τουριστική έκθεση “TUR”, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έωςς τις 27 Μαρτίου 2011, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής συμμετείχε με stand στο περίπτερο “Kalimera Grekland”.

Οι εκθέτες αντιμετώπισαν ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό με μεγάλο ενδιαφέρον για ο,τιδήποτε ελληνικό. Η αγορά της Σουηδίας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον όχι μόνο επειδή οι Σουηδοί είναι υνειδητοποιημένοι επισκέπτες, αλλά κυρίως γιατί ταξιδεύουν off season λόγω της υπερβολικής ζέστης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Η απευθείας σύνδεση της low cost αεροπορικής εταιρείας Ryanair από το αεροδρόμιο Skavsta της Στοκχόλμης στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, θα δώσει από φέτος το καλοκαίρι τη δυνατότητα στους μεμονωμένους επισκέπτες να οργανώσουν το ταξίδι τους πιο άνετα και κυρίως πιο οικονομικά. Αυτό ήταν το δυνατό ατού της Χαλκιδικής και πάνω σ`αυτό στηρίχθηκε η προβολή της στο κοινό με flyers, μπλουζάκια και καταχωρήσεις σε περιοδικά. Στη συντονισμένη αυτή δράση παρουσίασης, οι επισκέπτες της TUR ανταποκρίθηκαν ανάλογα.

Η εγκαθίδρυση νέων απευθείας πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης, επιτρέποντας τη διεκδίκηση αγορών που μέχρι σήμερα ήταν αποκλεισμένες. Οι τουριστικοί πράκτορες και οι Tour Operators της Σουηδίας αφυπνίστηκαν βλέποντας έναν προορισμό που έχει τη δυνατότητα να τους προσφέρει όλα όσα οι πελάτες τους ζητούν: Παραλίες και καταδύσεις για διακοπές, γραφικούς οικισμούς και γαστρονομία για τον επισκέπτη με πολιτιστικό ενδιαφέρον, συνεδριακούς χώρους για events. Η πεποίθηση είναι ότι από ήδη φέτος το καλοκαίρι θα υπάρχουν οι πρώτες αφίξεις και ότι η επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα μετρήσιμο αριθμό τουριστών από τη Σκανδιναβία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024