Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑνοικτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όλον τον Απρίλιο
Απολαυστικές στιγμές για τους σκιέρ στο χιονισμένο βουνό ολόκληρο τον Απρίλιο

Ανοικτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όλον τον Απρίλιο

Ανοικτό θα παραμείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όλον τον Απρίλιο. Καθώς έχει χιονίσει -στις πίστες υπάρχει 30 εκατ. φρέσκο χιόνι-, οι φίλοι του σκι και των άλλων χειμερινών σπορ μπορούν […]

Ανοικτό θα παραμείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όλον τον Απρίλιο. Καθώς έχει χιονίσει -στις πίστες υπάρχει 30 εκατ. φρέσκο<…> χιόνι-, οι φίλοι του σκι και των άλλων χειμερινών σπορ μπορούν να παρατείνουν τις απολαυστικές στιγμές τους στο χιονισμένο βουνό, από ότι προβλέπεται, για ολόκληρο το μήνα. Σε συνδυασμό δε με τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες ημέρες οι φυσιολάτρες μπορούν να επιδοθούν σε αναζωογονητικούς περιπάτους στη φύση και να εξερευνήσουν τις ομορφιές που προσφέρει το βουνό αυτήν την εποχή.

Επίσης, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και η εταιρεία Snowhow διοργανώνει κλήρωση με δώρο τρία καινούργια σετ σκι της Nordica. Κουπόνια συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν από το Σάββατο 2 Απριλίου:
1) στο info desk στην εισοδο των Κελαριών 1750, 2) στις σχολές Σκι του Χιονοδρομικού,
3) στις πληροφορίες εντός του chalet στο 1950 και 4) στα ταμεία της Φτερόλακας.

Η κλήρωση θα γίνει το M. Σάββατο 23/4 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο site του Χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού και στη σελίδα του, στο Facebook.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024