Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΕπίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων στη Μήλο
Ρώσοι δημοσιογράφοι φιλοξενούμενοι του Δήμου Μήλου

Επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων στη Μήλο

Οι ομορφιές της Μήλου με έμφαση στο χριστιανικό στοιχείο του νησιού, μέσα από τις Κατακόμβες και όχι μόνο, θα αναδειχθούν στη Ρωσική αγορά από τη δημοσιογραφική αποστολή που έφτασε χθες […]

Οι ομορφιές της Μήλου με έμφαση στο χριστιανικό στοιχείο του νησιού, μέσα από τις Κατακόμβες και όχι μόνο, θα αναδειχθούν στη Ρωσική αγορά από τη δημοσιογραφική αποστολή<...> που έφτασε χθες στο νησί από τη Μόσχα.

Πρόκειται για αντιπροσωπευτική ομάδα που καλύπτει τα σημαντικότερα Μέσα Ενημέρωσης της Ρωσίας και αποτελείται από εκπροσώπους τεσσάρων περιοδικών, ενός ραδιοφωνικού σταθμού, μιας εφημερίδας και δύο διαδικτυακών portals, οι οποίοι συνοδεύονται από το διευθυντή του Γραφείου ΕΟΤ Μόσχας και θα παραμείνουν στο νησί έως το Σάββατο, φιλοξενούμενοι από τον Δήμο Μήλου.

Ο δήμαρχος κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, έχει επιμεληθεί προσωπικά, μαζί με τους συνεργάτες του και την εταιρεία MTC Group, την όλη οργάνωση, που περιλαμβάνει ξεναγήσεις για την παρουσίαση του πλούσιου σε ενδιαφέροντα τουριστικού προϊόντος του κυκλαδίτικου νησιού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024