Η Νέα Ελληνική Κουζίνα είναι πραγματικότητα, και η ανάδειξη και τοποθέτησή της στον χάρτη της παγκόσμιας γαστρονομίας αποτελεί κυρίαρχο στόχο του Sani Gourmet. Το μοναδικό ελληνικό γαστρονομικό event με διεθνή […]
Η Νέα Ελληνική Κουζίνα είναι πραγματικότητα, και η ανάδειξη και τοποθέτησή της στον χάρτη της παγκόσμιας γαστρονομίας αποτελεί κυρίαρχο στόχο του Sani Gourmet.<...> Το μοναδικό ελληνικό γαστρονομικό event με διεθνή στάνταρ, χρόνια τώρα στηρίζει την προσπάθεια σπουδαίων Ελλήνων chef, οι οποίοι εμπνέονται από τη γευστική παράδοση της χώρας μας, οδηγώντας την στη νέα της εποχή με τις παρεμβάσεις τους.
Έτσι, το Sani Gourmet 2011 προσκαλεί τους ανθρώπους που και γνώση έχουν και εμπειρία και πάθος να αναδείξουν τη σπουδαιότητα των ελληνικών γεύσεων, σε μια εβδομάδα δημιουργίας με άρωμα ελληνικό, σε μια εβδομάδα που θα εκθέσει σε όλο της το μεγαλείο την ελληνική κουζίνα όπως έχει διαμορφωθεί μέσα από το δίπτυχο “παράδοση-εξέλιξη”.
Οι συμμετέχοντες σεφ
1. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ – Water Restaurant – 13 -14/5
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΡΙΝΚΟΓΛΟΥ – Water Restaurant – 21-22/5
3. ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ – Byblos – 14-15/5
4. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΣΚΙΑΣ – Sea You Up – 21-22/5
5. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – Sea You Up – 13-14-15/5
6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ – Sani Beach Club Ouzeri – 14-15/5
7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΚΟΣ – Sea You Up – 16-17-18/5
8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ – Byblos – 20-21-22/5
9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – Nτομάτα – 18-19/5
10. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ – Ντομάτα- 13-14-15-16-17/5
11. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – Water Restaurant – 18-19-20/5
12. ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ – Sani Beach Club Ouzeri – 20-21-22/5
13. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΡΟΥ – Sani Beach Club Ouzeri – 16-17-18/5
14. ΑΡΓΥΡΩ ΒΑΡΔΑ – Ντομάτα – 18-19/5.
Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.