Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΤΡΑΙΝΟΣΕ: Οργανωμένες σπείρες πίσω από τις δολιοφθορές
ΟΣΕ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Οργανωμένες σπείρες πίσω από τις δολιοφθορές

Σε ιδιαίτερα οργανωμένες σπείρες, με εξειδίκευση και εξοπλισμό αποδίδει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος τις αλλεπάλληλες δολιοφθορές των τελευταίων ημερών στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Σε δήλωσή […]

Σε ιδιαίτερα οργανωμένες σπείρες, με εξειδίκευση και εξοπλισμό αποδίδει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος<...> τις αλλεπάλληλες δολιοφθορές των τελευταίων ημερών στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Σε δήλωσή του ο κ. Ζηλιασκόπουλος σημειώνει ότι σε μια περίοδο ανάκαμψης για τον ελληνικό σιδηρόδρομο, κάποιοι αποδεικνύουν πως δεν επιθυμούν μια βιώσιμη οικονομικά ΤΡΑΙΝΟΣΕ και προσθέτει ότι “δε γνωρίζουμε ακόμα ποιοι κρύβονται πίσω από τις πρόσφατες δολιοφθορές, οι δράστες των οποίων επιλέγουν στρατηγικά σημεία του δικτύου, όμως, έχουμε ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και στη Δικαιοσύνη προκειμένου να τους εντοπίσουμε και να τους βρούμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024