Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗμερίδα Τουρισμού Ευεξίας & Spa
Summer Holidays Expo

Ημερίδα Τουρισμού Ευεξίας & Spa

Στο πλαίσιο της έκθεσης Summer Holidays Expo, το περιοδικό “Fitness & Spa – All About Wellness” θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα “Τουρισμός Ευεξίας & Spa – Εξελίξεις και προοπτικές”, το […]

Στο πλαίσιο της έκθεσης Summer Holidays Expo, το περιοδικό “Fitness & Spa – All About Wellness” θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα<...> “Τουρισμός Ευεξίας & Spa – Εξελίξεις και προοπτικές”, το Σάββατο 21 Μαΐου 2011 και ώρα 12.00, στο επίπεδο Ε του εκθεσιακού κέντρου Helexpo Palace, στο Μαρούσι.

Η ημερίδα, που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του ΚΟΤ, απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου της Ευεξίας – Spa. Στόχος της είναι να ενημερώσει το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο του Spa και του Wellness, δύο τομείς που αναπτύσσονται ραγδαία παγκοσμίως και φυσικά στην Ελλάδα.

Η ημερίδα περιλαμβάνει τις ενότητες:
– Τουρισμός ευεξίας στα Resorts: Οι προοπτικές στην Ελλάδα.
– Η αναγκαιότητα της συσπείρωσης των επαγγελματιών στο χώρο του Ιαματικού Τουρισμού/Spa με σκοπό την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών στη χώρα μας.
– Κανόνες υγιεινής στους χώρους ευεξίας – Τι πρέπει να προσέχουμε
– Wellness: Οι νέες τάσεις διεθνώς.
– Spa Creators – Μία ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία και τη λειτουργία των Spa
– Spa 2ης Γενιάς: Το Αλατοσπήλαιο.
– Μα τί είναι επιτέλους το Life & Wellness Coaching; στόχος η ευεξία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024