Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιαγωνισμός Spin the Globe από τη Lufthansa
Νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι για την προώθηση του διεθνούς δικτύου της εταιρείας

Διαγωνισμός Spin the Globe από τη Lufthansa

Η Lufthansa German Airlines διοργανώνει ένα νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι, που σκοπεύει να προωθήσει το διεθνές δίκτυο της εταιρείας, παρέχοντας παράλληλα στους φίλους της την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια στον […]

Η Lufthansa German Airlines διοργανώνει ένα νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι, που σκοπεύει να προωθήσει το διεθνές δίκτυο της εταιρείας, παρέχοντας παράλληλα στους φίλους<...> της την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια στον αγαπημένο τους προορισμό.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να δηλώσει συμμετοχή στο online παιχνίδι, μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων http://www.facebook.com/SpintheGlobeLH ή www.spintheglobe.gr, καθώς και στο www.lufthansa.com. Στη συνέχεια, απλά ακολουθεί τα τέσσερα βήματα:

1. Χρησιμοποιεί το ποντίκι του Η/Υ του για να γυρίσει την υδρόγειο
2. Η υδρόγειος σταματά σε έναν από τους 211 προορισμούς της Lufthansa
3. Κάνει “Like” και θα μεταφερθεί σε μια φόρμα όπου θα πρέπει να συμπληρώσει μια ισχύουσα ηλεκτρονική διεύθυνση και sms για να επικυρωθεί η συμμετοχή του.
4. Αν επιλέξει “DonΆt Like” στο συγκεκριμένο προορισμό, επιστρέφει στην αρχική σελίδα και ξαναδοκιμάζει την τύχη του.

Κάθε εβδομάδα όλοι θα έχουν μια νέα ευκαιρία να συμμετάσχουν, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 9 Μαϊου ως 5 Ιουνίου και οι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν τέσσερα διπλά εισιτήρια με επιστροφή, για ένα ταξίδι που θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 5 Ιουνίου 2012.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024