Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςIberia: Προβλήματα δημιουργούνται από την απεργία των πιλότων

Iberia: Προβλήματα δημιουργούνται από την απεργία των πιλότων

Η αεροπορική εταιρία Iberia αντιμετωπίζει προβλήματα από την απεργία των πιλότων και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των προορισμών της, στο πλαίσιο των προσπαθειών για συρρίκνωση των λειτουργικών εξόδων, […]

Η αεροπορική εταιρία Iberia<.> αντιμετωπίζει προβλήματα από την απεργία των πιλότων και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μείωσης<...> του αριθμού των προορισμών της, στο πλαίσιο των προσπαθειών για συρρίκνωση των λειτουργικών εξόδων, εξαιτίας της απεργίας των πιλότων του ισπανικού αερομεταφορέα.

Στη διαμάxη της με το πανίσxυρο συνδικάτο των πιλότων, Sepla, το διοικητικό συμβούλιο της Iberia εξέφρασε την υποστήριξή του προς τη διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας και συμφώνησε να συναντηθεί σήμερα με τους πιλότους, σε μια προσπάθεια έναρξης διαλόγου για τον τερματισμό των κινητοποιήσεων.

Αντίθετα, η Iberia προειδοποίησε ότι θα αναγκασθεί να μειώσει τις δαπάνες ή θα διακινδυνεύσει να παρουσιάσει ζημίες για πρώτη φορά από το 1995, εάν οι πιλότοι δεν περιορίσουν τις απαιτήσεις τους.

Eάν η εταιρεία μειώσει τη συxνότητα των πτήσεών της, τότε διακινδυνεύει την υλοποίηση των φιλοδοξιών της για επέκταση των δραστηριοτήτων της σε διεθνείς αγορές, προειδοποιούν αναλυτές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024