Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΗ ΕΛΠΑ σε διαρκή κινητοποίηση για τις καλοκαιρινές διακοπές
Κινητά συνεργεία της ΟΒΕΛΠΑ βρίσκονται κατά μήκος των εθνικών και επαρχιακών οδών

Η ΕΛΠΑ σε διαρκή κινητοποίηση για τις καλοκαιρινές διακοπές

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκονται το τμήμα Οδικής Βοήθειας και τα κινητά συνεργεία της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ καθ'όλη τη διάρκεια της εξόδου -και εισόδου αντίστοιχα- των κατοίκων των αστικών κέντρων, ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών.

Τα κινητά συνεργεία της ΟΒΕΛΠΑ που βρίσκονται κατά μήκος των εθνικών και επαρχιακών οδών, θα επεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών, προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι οι οδηγοί και να διευκολύνεται η κυκλοφορία σε περίπτωση παντός είδους προβλημάτων.
 
Με την ευκαιρία της μαζικής εξόδου από τα αστικά κέντρα, οι τεχνικοί της ΟΒΕΛΠΑ υπενθυμίζoυν στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν:

– Πριν το ταξίδι να ελέγξουν το όχημά τους- αυτοκίνητό ή μοτοσικλέτα προκειμένου να είναι ασφαλές και αξιόπιστο
– Στη διάρκεια της οδήγησης να φορούν πάντα τις ζώνες ασφαλείας -ο οδηγός και όλοι οι επιβαίνοντες και κράνος ο οδηγός και ο αναβάτης της μοτοσικλέτας.
– Να οδηγούν ευγενικά και κυρίως αμυντικά, αποφεύγοντας την υπερβολική ταχύτητα, τα “τυφλά” προσπεράσματα, την αντικανονική οδήγηση και την οδήγηση ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ.
– Να μειώνουν την ταχύτητά τους όπου οι συνθήκες –καιρού/ κυκλοφορίας, δεν το επιτρέπουν,
– Να υπακούουν στις υποδείξεις των τροχονόμων, προκειμένου να διευκολύνονται και η διαδρομή τους να γίνεται χωρίς πρόβλημα.

Για κάθε πληροφορία, οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν ΑΤΕΛΩΣ με τον αριθμό 10400 της Οδικής Βοήθειας της ΕΛΠΑ σε όλη την Ελλάδα (από σταθερό τηλέφωνο και από κινητό όλων των δικτύων).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024