Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΙω. Μαγκριώτης: Προς απελευθέρωση τα ταξί αλλά με κανόνες
Επίκαιρη ερώτηση της ΝΔ για το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί

Ιω. Μαγκριώτης: Προς απελευθέρωση τα ταξί αλλά με κανόνες

Αντιπαράθεση μεταξύ του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Ιωάννη Μαγκριώτη και του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου, για το θέμα του ανοίγματος του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών.

Το επάγγελμα θα ανοίξει αλλά με κανόνες, τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Ιωάννης Μαγκριώτης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου, για το θέμα του ανοίγματος του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών.

Ο κ. Μαρκόπουλος κατηγόρησε τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου για αναξιοπιστία “αφού αγνόησε τις συμφωνίες του διαλόγου που έκανε ο προκάτοχός του” και επισήμανε πως σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν δίνονται άδειες χωρίς πληθυσμιακά κριτήρια, αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

“Ξεκινήσαμε και θα ολοκληρώσουμε την συζήτηση με βάση τα νέα δεδομένα με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα από το διάλογο. Πάμε στην απελευθέρωση, αλλά μέσα από κανόνες. Αυτούς θα τους διαμορφώσουμε όλοι μαζί, προς όφελος του πολίτη της οικονομίας, των αυτοκινητιστών – επενδυτών, των οδηγών- εργαζομένων και φυσικά του περιβάλλοντος”, απάντησε ο κ. Μαγκριώτης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024