Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΈρευνα ικανοποίησης επισκεπτών του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων
Συμμετοχή χιονοδρόμων και φίλων του βουνού σε έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών

Έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών πραγματοποιεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, με επιβράβευση των συμμετεχόντων με 3 δωρεάν ετήσιες κάρτες σκι.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, μετά από τον θετικό οικονομικό απολογισμό της πρόσφατης χιονοδρομικής περιόδου, προσκαλεί όλους τους χιονοδρόμους και φίλους του βουνού να συμμετέχουν στην έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών. Η έρευνα ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 και το χιονοδρομικό κέντρο θα επιβραβεύσει τους συμμετέχοντες προσφέροντας δωρεάν 3 δωρεάν ετήσιες κάρτες σκι που θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα γίνει στην αρχή της σεζόν.

Ύστερα από την επιτυχία της περασμένης σεζόν τόσο στα οικονομικά αποτελέσματα όσο και στον τομέα εξυπηρέτησης των χιονοδρόμων, η Διεύθυνση του ΧΚΚ, σκοπεύοντας σε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες επιθυμεί να ακούσει μέσα από αυτή την οργανωμένη έρευνα τις απόψεις των φιλών χιονοδρόμων και να εντάξει τις παρατηρήσεις, σχόλια και υποδείξεις τους στα πλάνα αναβάθμισης της επιχείρησης, τόσο βραχυπρόθεσμα (επομένη σεζόν), όσο και μακροπρόθεσμα.

H έρευνα είναι διαθέσιμη on-line στο www.kalavrita-ski.gr/erevna και οι όροι συμμετοχής στο www.kalavrita-ski.gr/erevna/oroi. Κάθε άτομο έχει μόνο ένα δικαίωμα συμμετοχής στην έρευνα και άρα ένα δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Την ενέργεια σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρεία mypublics.com  η οποία διαχειρίζεται συνολικά την επικοινωνία και το marketing για το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024