Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠερικοπές στον θεραπευτικό τουρισμό
Περικοπές και στον θεραπευτικό τουρισμό που παρέχει το ΙΚΑ στους συνταξιούχους

Περικοπές στον θεραπευτικό τουρισμό

Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα περικοπές στον θεραπευτικό τουρισμό κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Παπαδημούλης.

Περικοπές και στον θεραπευτικό τουρισμό που παρέχει το ΙΚΑ στους συνταξιούχους, καταγγέλλει το Σωματείο Συνταξιούχων του νομού Ιωαννίνων με αφορμή την έναρξη διάθεσης των δελτίων από το Ίδρυμα. Το Σωματείο εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και καταδικάζει την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια για τους δικαιούχους έγιναν πιο αυστηρά, με αποτέλεσμα την μικρότερη συνολικά παροχή δελτίων κατά 2.000 με 3.000 σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Παράλληλα, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ κ. Βαμβέτσος, μειώνονται οι ημέρες, το ύψος των εισοδημάτων που καθιστά κάποιον δικαιούχο, ενώ αυξάνονται τα ηλικιακά όρια.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Παπαδημούλης, στην ερώτησή τους προς τον υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης ρωτούν: “Επειδή οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί ήδη μια μεγάλη σειρά επώδυνων περικοπών στα δικαιώματα και εισόδημα τους,

Ερωτάται ο κ. υπουργός
– Θα μεριμνήσει το υπουργείο, ώστε να μην υπάρξουν περικοπές στον θεραπευτικό τουρισμό που παρέχει το ΙΚΑ στους συνταξιούχους;”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024