Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑποκατάσταση της εικόνας της πλατείας Συντάγματος
Αστυνομική συνδρομή στον Δήμο Αθηναίων

Αποκατάσταση της εικόνας της πλατείας Συντάγματος

Απομακρύνθηκαν τα αντικείμενα και άλλα είδη που αποτελούσαν εστίες ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος στην πλατεία Συντάγματος.

Το πρωί της Παρασκευής δυνάμεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής συνέδραμαν και υποστήριξαν ενεργά, ύστερα από αίτημα του Δήμου Αθηναίων, την επιχείρηση απομάκρυνσης σκηνών, παραπηγμάτων, πανό και άλλων αντικειμένων από την πλατεία Συντάγματος και τον περιβάλλοντα χώρο.

Από τον ευρύτερο χώρο της πλατείας απομακρύνθηκαν, με 25 και πλέον φορτηγά, αντικείμενα και άλλα είδη, τα οποία αποτελούσαν εστίες ρύπανσης και υποβάθμιζαν το ευρύτερο περιβάλλον. Παράλληλα, αστυνομικές δυνάμεις, μετά την αποκομιδή, περιφρούρησαν κλιμάκια του Δήμου Αθηναίων για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της εικόνας της πλατείας.

Κατά τη διάρκεια της συνδρομής και των αστυνομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν, συνελήφθησαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οκτώ άτομα, εκ των οποίων τέσσερις ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί (δύο πολίτες Γαλλίας, ένας πολίτης Γερμανίας, καθώς και ένας πολίτης Ρουμανίας), ο οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι οκτώ συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024