Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣημεία κόπωσης στην απεργία των ταξί
Η απεργία φαίνεται να "σπάει" σε μέτωπα της επαρχίας

Σημεία κόπωσης στην απεργία των ταξί

Η απεργία των ιδιοκτητών ταξί έχει ήδη ανασταλεί από τους ιδιοκτήτες ταξί Ρόδου και Κω, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι ιδιοκτήτες αγοραίων ταξί Λέσβου. Συνεχίζουν οι ιδιοκτήτες ταξί Μυτιλήνης.

Μετά από μια συνεδρίαση, που κράτησε πάνω από δύο ώρες, στη διάρκεια της οποίας υπήρξαν κατά διαστήματα και εντάσεις, οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργία τους μέχρι το Σάββατο. Στη διάρκεια της συνεδρίασης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκαν διαφορετικές προτάσεις, τόσο για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, κυρίως από την πλευρά του ΣΑΤΑ, όσο και για την αναστολή τους, από προέδρους συνδικάτων της επαρχίας, αλλά στο τέλος η απόφαση που ελήφθη ήταν για συνέχιση της απεργίας.

Με μια εναλλακτική μορφή κινητοποιήσεων, μια μουσική βραδιά στο πλακόστρωτο της παραλίας της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αποφάσισαν να συνεχίσουν χθες την απεργία οι ιδιοκτήτες ταξί της Β. Ελλάδας.

Σε Χαλκιδική, Έβρο και Δυτική Μακεδονία, οι αυτοκινητιστές, συμμετέχοντας στην απεργία διαρκείας, τηρούν στάση αναμονής, ενώ στο Βόλο, οι ιδιοκτήτες ταξί κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο Αλμυρού, όπου και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στο κόσμο.

Σε στάση αναμονής βρίσκονται και οι αυτοκινητιστές στη Λάρισα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου τους, Παναγιώτη Γκονιάρη, ενώ αντίστοιχη είναι και η κατάσταση στα Τρίκαλα και τις Σέρρες.

Τη σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης λίγα μέτρα από το Σ.Σ. Λιανοκλαδίου απέκλεισαν χθες το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί της Λαμίας. Το σημείο του αποκλεισμού είναι ισόπεδη διάβαση διέλευσης τρένων και με τον τρόπο αυτό οι ιδιοκτήτες των ταξί καθυστέρησαν για 15′ την αμαξοστοιχία Αθηνών – Θεσσαλονίκης και για τον ίδιο χρόνο, ένα τοπικό τρένο το οποίο κινείται μεταξύ Λαμίας και Στυλίδας.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα Καμένα Βούρλα με τα αυτοκίνητά τους, έχοντας την πρόθεση να μεταφέρουν δωρεάν τους τουρίστες της περιοχής.

Οι ιδιοκτήτες ταξί της Καλαμάτας πραγματοποίησαν αυτοκινητοπορεία στην πόλη και κατέληξαν στην πύλη του αεροδρομίου Καλαμάτας, την οποία απέκλεισαν φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Υποδομών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024