Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΉρθε η ώρα των αλλαγών και στον χώρο των ξενοδοχειακών καταλυμάτων
Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων

Ήρθε η ώρα των αλλαγών και στον χώρο των ξενοδοχειακών καταλυμάτων

Για το δικαίωμα χρήσης του όρου "ξενοδοχεία" και για άλλα φλέγοντα θέματα μιλάει ο Κωνσταντίνος Μπρεντάνος, πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Σε μία συνέντευξη χείμαρρο, που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις και αντιδράσεις, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων, Κωνσταντίνος Μπρεντάνος, λύνει τη σιωπή του και μιλά για όλους και για όλα.

Ασκεί δριμύ κατηγορώ στις διοικήσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου για την πολιτική που ακολούθησαν τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες και η οποία ευθύνεται, όπως χαρακτηριστικά λέει, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα μας.

Τοποθετείται στο φλέγον θέμα της μετατροπής των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων σε boutique hotels, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των ξενοδόχων, σημειώνοντας ότι, «όσο πιο σύντομα το Ξ.Ε.Ε. επανεξετάσει την πολιτική του και την προσαρμόσει στις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους όσους ασχολούμαστε με την παροχή διαμονής, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης».

Στις κατηγορίες του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου ότι οι επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων με τη συστηματική χρήση του όρου hotel, παραπλανούν το καταναλωτικό κοινό, απαντά ότι, «ήρθε η ώρα και στον χώρο των ξενοδοχειακών καταλυμάτων να γίνει μια μεγάλη ριζοσπαστική αλλαγή, ώστε μέσα από πραγματικά κριτήρια να κατατάσσονται οι επιχειρήσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες και όχι να κρίνονται από το μέγεθός τους και μια σειρά από γραφειοκρατικά κριτήρια που τις διαχωρίζουν σε κύρια και μη κύρια καταλύματα, κάτι που οι καταναλωτές το έχουν ήδη ξεπεράσει».

Ο Κωνσταντίνος Μπρεντάνος, μιλάει «έξω από τα δόντια» και απαντά χωρίς υπεκφυγές… Διαβάστε τη συνέντευξή του εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024