Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΔιοικητικες κυρώσεις για κατάληψη εθνικών οδώ από τους ιδιοκτήτες ταξί
Ενημέρωση από τις περιφέρειες ζητά το Υπουργείο Μεταφορών

Διοικητικες κυρώσεις για κατάληψη εθνικών οδώ από τους ιδιοκτήτες ταξί

Ο γενικός γραμματέας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Α. Μπουρδάρας ζήτησε από τους Περιφερειάρχες να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει όσον αφορά στις διοικητικές κυρώσεις για κατάληψη εθνικών οδών από ιδιοκτήτες ταξί.

Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων απέστειλε έγγραφο του γενικού γραμματέα του προς τους περιφερειάρχες της χώρας, σχετικά με τις διοικητικές κυρώσεις για την κατάληψη εθνικών, επαρχιακών κ.λπ. οδών από τους ιδιοκτήτες ταξί.

Πιο αναλυτικά, σε συνέχεια της από 1-8-2011 εγκυκλίου που απέστειλε ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γ. Ν. Ραγκούσης, προς τους Περιφερειάρχες της χώρας, με θέμα “Διοικητικές κυρώσεις για κατάληψη εθνικών , επαρχιακών κ.λπ. οδών από ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ”, με νεότερο έγγραφο του γενικού γραμματέα Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Α. Μπουρδάρα, προς τους Περιφερειάρχες, ζητείται η ενημέρωση του Υπουργείου όσον αφορά τις ενέργειες που έχουν γίνει επί των εν λόγω υποθέσεων που αφορούν στις διοικητικές κυρώσεις για κατάληψη εθνικών κλπ οδών από ιδιοκτήτες ταξί, κατ’εφαρμογή των οικείων διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024