Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτον Τουρισμό Υγείας στοχεύει τώρα και η Τουρκία
Δηλώσεις του προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Υγείας της Τουρκίας

Στον Τουρισμό Υγείας στοχεύει τώρα και η Τουρκία

Η Τουρκία υποστηρίζει ότι προσφέρει "τις καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο, με καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, εξειδικευμένα νοσοκομεία, ιαματικές πηγές και spa".

Με στόχο να προσελκύσει τουρίστες για τουρισμό υγείας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Υγείας της Τουρκίας (TUHETO), Ibrahim Artukarslan δήλωσε ότι, η ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών στην χώρα του είναι πολύ υψηλή και ότι εργάζεται ακούραστα για την προώθηση των ευκαιριών αυτού του κλάδου σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο, με το καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας, τα εξειδικευμένα νοσοκομεία μας, τις ιαματικές πηγές και τα spa μας. Το πιο σημαντικό είναι πως τα προσφέρουμε όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές”, δήλωσε σε συνέντευξη στο Zaman. “Δεν είναι μόνο η ιατρική περίθαλψη που προσφέρεται στους ασθενείς μας, αλλά μπορούν να απολαύσουν και την καλύτερη ποιότητα διακοπών στην Τουρκία”, πρόσθεσε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024