Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsEνοικίαση αυτοκινήτου από την Sixt μεσω κινητού τηλεφώνου
Κράτηση αυτοκινήτου οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε σημείο

Eνοικίαση αυτοκινήτου από την Sixt μεσω κινητού τηλεφώνου

H εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου Sixt έχει αναβαθμίσει την εφαρμογή "SIXT" στο iPhone.

H εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου Sixt έχει αναβαθμίσει την εφαρμογή “SIXT” στο iPhone με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές, ενώ πρόσθεσε καινοτόμες λειτουργίες. Η νέα εφαρμογή, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν και να διαχειριστούν μία κράτηση αυτοκινήτου οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε σημείο μέσω μίας γρήγορης και εύκολης διαδικασίας. Η Sixt ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου που εισήγαγε την λειτουργία ενός “έξυπνου σταθμού εξυπηρέτησης” και από τότε κυριαρχεί ο “κινητός” τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου.

Η νέα εφαρμογή (έκδοση 4.0) εμφανίζεται στο iPhone με νέο εικαστικό. Οι χρήστες μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν ένα βοηθό εγγραφής για να δημιουργήσουν το προφίλ τους, ακόμα πιο γρήγορα. Ένα ειδικό φίλτρο λειτουργίας, καθιστά πιο εύκολη την διαδικασία επιλογής αυτοκινήτου που να ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του χρήστη, ενώ παράλληλα προβάλλει με μία βελτιωμένη εικόνα τις τρέχουσες προσφορές. Η Sixt έχει αναβαθμίσει και τη διαχείρηση των κρατήσεων μέσω εφαρμογής, καθιστώντας την πιο εύκολη: Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μεμονωμένες κρατήσεις χρησιμοποιώντας τον αριθμό κράτησης και τον κωδικό. Παράλληλα, μπορούν να στέλνουν ειδικές προσφορές στους φίλους τους μέσω email ή να τις δημοσιεύσουν στο Facebook και το Twitter για να μοιράζονται τις προνομιακές τιμές με άλλους χρήστες.

Παράλληλα με όλα αυτά, η εφαρμογή “SIXT” περιέχει ακόμα τις δοκιμασμένες και αξιόπιστες λειτουργίες της από την κράτηση όλων των οχημάτων Sixt και αναζήτηση σταθμών εξυπηρέτησης έως την απευθείας πρόσβαση στον σχεδιασμό διαδρομής και το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε συνολικά 17 γλώσσες στο Appstore της Apple ή στην ιστοσελίδα της Sixt και επιτρέπει στους χρήστες να προβούν σε κράτηση αυτοκινήτου σε πάνω από 105 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπου η Sixt δηλώνει την παρουσία της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024