Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚατάρρευση (και άλλου) βρετανικού εξειδικευμένου Τ.Ο.
Κλείνει άμεσα η εξειδικευμένη σε καταδυτικό τουρισμό Geo-Dive

Κατάρρευση (και άλλου) βρετανικού εξειδικευμένου Τ.Ο.

Το βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο Geo-Dive, που εξειδικευόταν σε πακέτα καταδυτικού τουρισμού στον Ινδικό Ωκεανό και τις Μαλδίβες, διέκοψε τη λειτουργία του.

Ο εξειδεικευμένος σε όλο τον κόσμο σε τουρισμό και διακοπές καταδύσεων βρετανικός τουριστικός οργανισμός Geo-Dive διέκοψε τη δραστηριότητά του, γεγονός που τον κάνει το έκτο ταξιδιωτικό γραφείο που καταρρέει οικονομικά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Η αποτυχία της εταιρείας Geo-Dive, με βάση το Twickenham, ακολουθεί εκείνη της Real Traveller (με βάση το Plymouth) την περασμένη εβδομάδα και τέσσερις άλλες τον Σεπτέμβριο.

Η Geo-Dive εξειδικευόταν σε πακέτα καταδυτικού τουρισμού στον Ινδικό Ωκεανό και τις Μαλδίβες, αλλά πωλούσε επίσης εκδρομές και σε άλλους μακρινούς προορισμούς, όπως η Αμερική, η Αφρική και η Ασία.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας δήλωσε ότι η εταιρεία διέκοψε τη δραστηριότητά της με άμεση ισχύ. Τα πακέτα της Geo-Drive, που περιελάμβαναν και αεροπορικά εισιτήρια ήταν προστατευμένα ασφαλιστικά βάσει του ATOL και οι επιβάτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή χρημάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024