Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιαγωνισμός φωτογραφίας "Μεσόγειος: Ο θαλάσσιος κόσμος μας"
Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας του MEDASSET

Διαγωνισμός φωτογραφίας "Μεσόγειος: Ο θαλάσσιος κόσμος μας"

Οι τελικές 25 φωτογραφίες του διαγωνισμού ερασιτεχνικής φωτογραφίας του MEDASSET θα εκτεθούν στον χώρο "Περιβάλλον και Πολιτισμός", στο επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2012.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία του Διαγωνισμού Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας του MEDASSET “Μεσόγειος: ο Θαλάσσιος Κόσμος μας” για την ανάδειξη των 60 επικρατέστερων φωτογραφιών ξεκίνησε. Έως τις 12 Δεκεμβρίου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογεί μέσω της ιστοσελίδας http://photocontest.medasset.org, από μία φορά και από το 1 έως το 5, τις φωτογραφίες της επιλογής του. Κατόπιν, οι φωτογραφίες θα τεθούν στην κρίση τριμελούς επιτροπής, η οποία θα επιλέξει τις τελικές 25 που θα εκτεθούν στον χώρο “Περιβάλλον και Πολιτισμός”, στο επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2012 και οι φωτογράφοι που θα προκριθούν, θα λάβουν Τιμητικό Έπαινο.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 19 Δεκεμβρίου 2011 στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού και του MEDASSET (www.medasset.gr).

Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στις εξής κατηγορίες: Μεσόγειος και Υποθαλάσσιος Κόσμος, Θαλάσσια- Παραθαλάσσια Βιοποικιλότητα, Παραλίες-Παραθαλάσσιος Κόσμος και Δράσεις Προστασίας τους, Ρύπανση-Επιπτώσεις, Ταξίδια, Πλεύση, Θαλάσσιο Εμπόριο, Έρευνα, Επιστήμη, η Θάλασσα από Ψηλά, Θαλάσσια Αγωνίσματα, Επαγγέλματα της Θάλασσας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024