Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsAvis Prestige η νέα υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων από την Avis
Η υπηρεσία Avis Prestige είναι διαθέσιμη εντός Αττικής

Avis Prestige η νέα υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων από την Avis

Η premium υπηρεσία της Avis, Avis Prestige, μέσω μιας ευρείας γκάμας αυτοκινήτων δίνει τη δυνατότητα οδηγησησης οποιουδήποτε αυτοκίνητου έστω και για μία ημέρα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η Avis Ελλάς δημιούργησε για όλους τους λάτρεις των “ιδιαίτερων” αυτοκινήτων τη μοναδική υπηρεσία Avis Prestige. Η νέα υπηρεσία Avis Prestige δίνει την ευκαιρία να ζήσει κανείς την εμπειρία της οδήγησης ενός αυτοκινήτου που θα τον οδηγήσει σε “άλλες” διαδρομές, ενώ παράλληλα, αποτελεί την ιδανική πρόταση για εταιρείες που επιθυμούν να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους, άνεση και πολυτέλεια στις μετακινήσεις τους.

Η Avis Prestige είναι η μοναδική premium υπηρεσία της Avis, η οποία μέσω μιας ευρείας γκάμας αυτοκινήτων όπως, υβριδικά, πολυτελείας, σπορ, 4×4 και cabrio, ιδανικά για πιο χαλαρές, διασκεδαστικές αλλά και ιδιαίτερες περιστάσεις, δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσουν όλοι το αυτοκίνητο που επιθυμούν, έστω και για μία ημέρα, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η υπηρεσία Avis Prestige δημιουργήθηκε για να προκαλεί συγκινήσεις και να καλύπτει κάθε επιθυμία, είτε πρόκειται για μια απόδραση από την πόλη, για μια εκδρομή, για μια βόλτα γεμάτη πολυτέλεια με ένα αυτοκίνητο που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, η Avis Prestige δίνει τη δυνατότητα για έναν αξέχαστο γάμο, με ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τη διάθεση του καθενός.

Η υπηρεσία Avis Prestige είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο σταθμών ενοικίασης αυτοκινήτων της Avis εντός Αττικής είτε μέσω της ειδικής τηλεφωνικής γραμμής κρατήσεων της Avis Prestige είτε online μέσω του www.avis.gr/ΑvisPrestige.

Παράλληλα, η Avis Prestige δίνει την πολυτέλεια της επιλογής σε όλους όσοι επιθυμούν, να ενοικιάσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν για περισσότερους από 24 μήνες, με δυνατότητα ακόμα και αγοράς του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024