Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτο MEC Παιανίας η 1η Διεθνής Έκθεση NEXUS
1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού

Στο MEC Παιανίας η 1η Διεθνής Έκθεση NEXUS

Η NEXUS – 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού διεξάγεται από 29 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο MEC.

Η European Expo διοργανώνει τη NEXUS – 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού (Θρησκευτικός, Πολιτιστικός, Αγροτουρισμός, Θαλάσσιος, Ορειβατικός, Περιπατητικός, Spa & wellness, Γαστρονομικός κ.λπ.), από τις 29 Μαρτίου μέχρι και την 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο) στην Παιανία.

Μεταξύ των εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Περιφερειών, οι οποίες μαζί με τους Δήμους, τις Ενώσεις Ξενοδόχων, τα Ξενοδοχεία, τα Επιμελητήρια, τα Ταξιδιωτικά Γραφεία, Πρακτορεία, τις Μητροπόλεις και λοιπούς επαγγελματίες του τουρισμού, αποτελούν τον βασικό κορμό της Nexus.

Η NEXUS αποτελεί την εξειδικευμένη προσέγγιση του σύγχρονου τουρισμού, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες στρατηγικές ανάπτυξης, ώστε να αποτελέσει την αφετηρία για την καθιέρωσή της σαν κομβικό σημείο αναφοράς και προβολής της “βαριάς βιομηχανίας” της χώρας, του τουρισμού.

Η Nexus αναδεικνύει τα σημαντικότερα είδη που τον συνθέτουν όπως: Θρησκευτικός, Πολιτιστικός,  Αγροτουρισμός, Γαστρονομικός, Spa & Wellness,  Καταδυτικός, Περιπατητικός, Ποδηλατικός, Οικοτουρισμός, Ορειβατικός, Συνεδριακός, Χιονοδρομικός Τουρισμός, Χειμερινών αθλημάτων, Οινοτουρισμός, Γεωτουρισμός.
                                          
Στην έκθεση εξέχουσα θέση θα έχει ο πολιτισμός, όπου η ιστορία, η λαογραφία, οι παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα κάθε τόπου θα παρουσιαστούν σε κοινό και επιχειρηματίες, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και με μοναδικό στόχο την δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα κάνουν πρόσφορο το έδαφος για την ανάπτυξη όλων των διαφορετικών ειδών τουρισμού και θα φέρουν πιο κοντά τα κρίσιμα κοινά.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) (Αρ. Πρωτ. 361) και την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), καθώς και με τις Ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024