Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΣτην Ψυττάλεια τα λύματα του Σαρωνικού
Σύνδεση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού με την Ψυτάλλεια

Στην Ψυττάλεια τα λύματα του Σαρωνικού

Η ΕΥΔΑΠ καταργεί το ΚΕΛ της Γερακίνας στην Παλαιά Φώκαια και αποφασίζει τη σύνδεση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού με την Ψυτάλλεια.

Εκδήλωση ενημέρωσης για το έργο της αποχέτευσης διοργανώνει το Σάββατο, στις 5.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιάς Φώκαιας, ο Δήμος Σαρωνικού, μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, σύμφωνα με την οποία σύμφωνα η επιχείρηση τροποποιεί τον αρχικό της σχεδιασμό, καταργεί το ΚΕΛ της Γερακίνας στην Παλαιά Φώκαια και αποφασίζει τη σύνδεση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού με την Ψυτάλλεια.

“Άμεσα τώρα πρέπει να ολοκληρωθούν τα τεχνικά δελτία με την παραπάνω απόφαση της ΕΥΔΑΠ που θα μας οδηγήσουν στην οριστική ένταξη του έργου και στην έναρξη των μελετών, οι οποίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου”, σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Σαρωνικού.

“Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα των επίμονων προσπαθειών και των συντονισμένων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής και της συνεργασίας της με τη διοίκηση και τα έμπειρα στελέχη της ΕΥΔΑΠ και επιβεβαιώνει με τον πλέον περίτρανο τρόπο τα στοιχεία που παρουσίασε και ανέδειξε ο Δήμος Σαρωνικού, τα οποία πιστοποιούσαν τη δυνατότητα σύνδεσης με το ΚΕΛ της Ψυτάλλειας. Με την παραπάνω απόφαση δικαιώνεται ο αγώνας του Δήμου που όλους αυτούς τους μήνες με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να δώσει οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για δεκαετίες τους κατοίκους της περιοχής”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024